Liszt, kávé, tej, tea...
Az EzerJóFű olyan vállalkozás, amiben a termékek az első lépéstől az utolsóig saját kezűleg készülnek, szívvel-lélekkel.
A probiotikumok a szervezet számára hasznos, jótékony baktériumok, amelyek normál esetben nagyobb arányban vannak jelen a bélflórában. De miért olyan fontosak, és mikor van szükség pótlásra?
A laktózérzékenység egy igen gyakori emésztőrendszeri probléma (az európai lakosság 14-40%-át érinti), amely a tejcukor lebontásához szükséges laktáz enzim hiányából vagy alacsony szintjéből ered.
A szüretelés évszázadok óta kiemelt fontosságú esemény, aminek máig élő hagyományai vannak. Az ország szőlőtermelő régióiban még ma is nagy jelentősége van ezeknek a szokásoknak – a különböző fesztiválokhoz mi is csatlakozhatunk.
Az utóbbi évek egyik felkapott savanyítási eljárása nem újkeletű. Frissítsük fel ezt a tudást, mert a fermentálásnak számos előnye van
Manapság egyre többen térnek át a tejről növényi italokra – ennek lehet oka laktózérzékenység, vegán étrend vagy egyszerűen az ízlés –, és a boltok polcain is egyre szélesebb választékot találunk. Növényi tejet azonban mi is könnyedén készíthetünk otthon!
Október 4-e az állatok világnapja. Vajon miért érdemes megfontolni a háziállat tartását akár lakásban is?
Itt az ősz, és ezzel kezdetét veszi a náthás időszak is. Készüljünk fel rá az immunrendszer megerősítésével!
Vigyünk színt a reggelekbe, és töltsük fel szervezetünket egész napra ízletes, vitamindús smoothie-val!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, ajánlatainkról, kedvezményeinkről.