Maradjunk hidratáltak!

Nyáron sok helyről halljuk a figyelmeztetést: igyunk elég folyadékot! De miért olyan fontos az, hogy hidratáltak legyünk?

Kezdődhet a kerti parti!

Végre itt a nyár, az iskolának is vége, ideje a kerti partiknak! Ha van a házunknak kertje, udvara, vegyük elő a tavaly elpakolt kellékeket, és hívjuk meg a családot, barátokat!
Szúnyog elleni védekezés

Szúnyog és kullancs elleni védekezés: 5+1 tipp

A meleg idő beköszöntével a kullancs és szúnyog elleni védelem egyre fontosabbá válik. Cikkünkben természetes módszereket ismerhetsz meg a zavaró rovarok ellen!
Életmódváltás lépésről lépésre

Életmódváltás: így vágj bele egészséges életvitelbe

Mi az életmódváltás? Új szokások bevezetésével javíthatod közérzeted és támogathatod egészséged. Cikkünkben ehhez szolgálunk hasznos tanácsokkal!
Házimunka lépései

Házimunka lépései: tedd élvezhetővé az unalmas feladatokat

A házimunka feladatai a legkevésbé sem izgalmasak. Cikkünkben mégis arra teszünk kísérletet, hogy a házimunka lépéseit élvezetesebbé tegyük!
Spórolás

Spórolás hatékonyan: tippek az eredményes megtakarításhoz

Pár egyszerű és könnyedén követhető szabály segítségével jelentősen visszafoghatod kiadásaidat. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan tedd a spórolás folyamatát izgalmassá!

Torta della Nonna

Torta della Nonna, azaz nagymama tortája. Ez a krémmel töltött pite Észak-Olaszországban nagyon népszerű. Most megmutatjuk hogyan is kell elkészíteni!

Lazacos tésztasaláta

Könnyű nyári tésztasaláta, ami bárhol, bármikor elkészíthetsz.

Cseréld le a fogkeféd!

Ahhoz, hogy egészségesek maradjanak a fogaid, három havonta érdemes lecserélni a fogkefét. Cikkünkből kiderül, hogy miért javasolják ezt a szakemberek