Palmolive - Egyensúlyban önmagaddal

A természet áll mindennek a középpontjában, amit teszünk. Mindegyik termékünk és formulánk alapja és ihletője, amely mindig is termékeink középpontjában állt, a 100 évvel ezelőtt, a pálmaolaj és az olívaolaj egyesítéséből született első szappanunktól kezdve egészen a legújabb termékcsaládunkig.

Wrap falafellel

A falafeles wrapek tényleg nyerőek. Gyorsan elkészíthető, szuper fűszeresek, aromásak és vega vagy vegán változatban is könnyen elkészíthetőek.
Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, finom vendégváró falatok. A feltét tetszőlegesen variálható. Elronthatatlan recept!

Sós tart vajas leveles tésztából

Gyorsan és egyszerűen elkészíthető, finom vendégváró falatok. A feltét tetszőlegesen variálható. Elronthatatlan recept!
Frissítő epres, kecskasajtos saláta a forró nyári napokra.

Saláta friss eperrel és kecskesajttal

Egy szuper, hűsítő recept! Ajánljuk forró nyári napokra, amikor nincs kedved meleget enni. És nem utolsó sorban a piros színtől mindig vidámabb leszel.

Együtt a család

Minden családban szükség van arra, hogy a tagok minőségi időt töltsenek együtt, legyenek közös programok, élmények, amik még szorosabbra füzik a családi kötelékeket. A nyári szünet hosszú, és nehéz minden napot beosztani, de szenteljünk időt az értékes együttlétekre is!
Fehér cipő tisztítása házilag

Fehér cipő tisztítása: 4+1 módszer a ragyogóan fehér cipőkért

A fehér lábbelik valódi koszmágnesek. Szerencsére a fehér cipő tisztítása nem egy lehetetlen küldetés. Mutatjuk a legjobb praktikákat!
Muslica csapda házilag

Muslicacsapda: házi megoldások gyümölcslégy ellen

Muslicacsapda készíthető a legtöbb háztartásban megtalálható, olcsó alapanyagokból. Érdekel hogyan szabadulhatsz meg a gyümölcslegyektől? Olvasd el cikkünket!
Izzadságfolt eltávolítása ruhákból

Izzadságfolt eltávolítása bármilyen ruhából

Az izzadás természetes és elkerülhetetlen, az izzadságfoltok ellen azonban sokat tehetsz. Ismerj meg 3+1 módszert az izzadságfolt eltávolításához!
Szoba hűtése nyáron

Szoba hűtése nyáron: házi praktikák a kánikula ellen

Nehezen viseled a tikkasztó meleget? A szoba hűtése nyáron nem egyszerű feladat. Cikkünkben hasznos tippeket adunk a kánikula elleni védekezéshez!