Szállítás és fizetési információk

 

SZÁLLÍTÁS A WEBSHOPBAN

Magyarországon megrendelt árukat csak 18. életévüket betöltött személyeknek szállítunk ki magyarországi címre.

 

Szállítási és kezelési költségek

A Vásárló által megrendelt termék(ek) megadott címre történő kiszállításért a Szolgáltató 25.000 Ft vásárlási értékig szállítási költséget számít fel, amelyet a Webáruházban feltüntetett eladási árak nem tartalmaznak. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. A szállítás díja 25.000 Ft rendelési összértékig megrendelésenként 990 Ft (kilencszázkilencven forint). Abban az esetben, ha a megrendelés logisztikai vagy technikai okokból több csomagban kerül kiszállításra a Szolgáltató egyszeri szállítási díjat számít fel. A szállítási díj magyar forintban értendő és magába foglalja az általános forgalmi adót. 25.000 Ft rendelési összérték felett a szállítás ingyenes.

 

Futárszolgálat

A Sprinter futárszolgálattal a következő telefonszámon tud kapcsolatba lépni: (+36 1 881 2615)

 

Kiszállítás időtartama

Rendelését a megrendeléstől számított 3-5, de legfeljebb 14 munkanapon belül szállítjuk ki.

 

Sikertelen kézbesítés

Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni a csomagot, a következő munkanapon újból megkísérli annak kézbesítését. Ha a második kiszállítás is sikertelen, akkor a csomag visszakerül a raktárba.

 

Elállás

A rendeléstől 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Az elállási időszak a rendelésben szereplő utolsó áru(k) kézhezvételétől kezdődik.

Ha eláll a vásárlástól és a csomagját szeretné visszaküldeni, kérjük, az alábbi lépésekkel küldje vissza a teljes csomagot a Napcsillag Kft-nek:

1) Töltse ki a Dokumentumok linken található Elállási nyilatkozatot, melyet a weboldal alján a láblécben talál meg.

2) Kérjük, hogy az Elállási nyilatkozatot küldje el emailben a webshop@ecofamily.hu címre,  vagy mellékelje a csomaghoz.

3) Vegye fel a kapcsolatot a Sprinter futárszolgálattal a következő telefonszámon: (+36 1 881 2615), hogy átvegyék Öntől a csomagot. Ebben az esetben Önt terheli a csomag visszaküldésének díja. A csomagvisszaküldést postai úton is teljesítheti a következő címre: ECOFAMILY 8441 Márkó, Iparos u. 12.

4) Kérjük adja meg a bankszámlaszámát, hogy az esetleges visszautalást lehetővé tegye.

 

Visszaküldés

Ha valamit szeretne visszaküldeni, kérjük, az alábbi lépésekkel küldje vissza az árut a Napcsillag Kft-nek:

1) Töltse ki a Dokumentumok linken található Visszaküldési űrlapot, melyet a weboldal alján a láblécben talál meg.

2) Helyezze a visszaküldeni kívánt terméke(ke)t és a Visszaküldési űrlapot abba a dobozba, amelyben a rendelése megérkezett, vagy küldje el emailben a webshop@ecofamily.hu címre.

3) Vegye fel a kapcsolatot a Sprinter futárszolgálattal a következő telefonszámon: (+36 1 881 2615) hogy átvegyék Öntől a csomagot. A csomagvisszaküldést postai úton is teljesítheti a következő címre: ECOFAMILY 8441 Márkó, Iparos u. 12.

4) Kérjük adja meg a bankszámlaszámát, hogy az esetleges visszautalást lehetővé tegye.

Két külön csomagban érkezett termékek visszaküldése 

Ha az Ön egyidejűen leadott megrendelése két, vagy több csomagban érkezett, a visszaküldés ugyanolyan egyszerű. Ha több terméket szeretne visszaküldeni, amelyek külön csomagokban érkeztek, adja meg a számla sorszámát, de mindössze az egyik csomagot vagy dobozt használja.

 

FIZETÉS A WEBSHOPBAN

Utánvét

Rendelését átvételkor, készpénzben vagy bankkártyával fizetheti. Rendelése összegét a futárszolgálat munkatársának tudja kifizetni.

Bankkártyás előre fizetés

Rendelését bankkártyás előre fizetéssel is kiegyenlítheti. A megrendelés véglegesítése után az összeget azonnal zároljuk, és a megrendelésről e-mailes visszaigazolást küldünk. Ha a kártyatranzakciót nem hagyják jóvá, a megrendelését töröljük. Ha ezzel kapcsolatban bármilyen kérdése merül fel, lépjen kapcsolatba a bankjával vagy a kártya kibocsátójával.

 

FIZETÉS AZ ÜZLETEKBEN

Vásárlását készpénzben forintban és euróval, bankkártyával, SZÉP kártyával egyenlítheti ki.

A SZÉP kártyás fizetés feltételeiről tájékozódjon üzleteinkben.