Ecofamily – több mint üzlet, Érzés

Ecofamily – több mint üzlet, Érzés

Állj meg egy pillanatra és képzelj el egy különleges helyet, ahol az emberi alapértékek, mint a szeretet, az öröm és a hála hatja át mindazt, amit nap mint nap teszünk. Az Ecofamily több, mint egy magyar üzlethálózat. Egy életérzés, egy közösség, mely elkötelezett dolgozói és vásárlói jólléte mellett. Immáron 20 éve annak, hogy egy ajkai testvérpár álma és elhivatottsága létrehozta cégünket és azóta is ezek az alapok tartják össze és irányítják tevékenységünket.

Kedvező árú termékkínálatunkat úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálhassa a saját életstílusának és törekvéseinek megfelelőt. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy minél jobban ki tudjuk szolgálni a változó vásárlói igényeket. Hiszünk abban, hogy a hozzánk betérők nemcsak pénztárcabarát árakkal és minőségi termékekkel gazdagodnak, hanem azzal a jó érzéssel is, amely végigkíséri a napjaikat. Arra törekszünk, hogy biztos és stabil pont legyünk vásárlóink és dolgozóink számára és működésünkkel megháláljuk a belénk vetett bizalmat.

Országszerte 60 egységből álló bolthálózatunk, valamint online webáruházunk minőségi termékek széles választékával várja vevőit, melyek között megtalálhatóak a háztartási és vegyi áruk, kozmetikai cikkek, papíráruk, édességek, illetve a hagyományos termékek mellett egyre bővebb kínálatban a vegán, bio és speciális étrendet követő termékeink is. Több mint 1500 kollégánk lelkiismeretes munkája visz minket előre, hiszen ők alkotják az Ecofamily közösséget, melynek sikereit is közösen éljük át.

Célunk, hogy vásárlóinknak és munkatársainknak stabil, kiszámítható pontként álljunk rendelkezésre a mindennapokban és innovációinkkal hozzájáruljunk a vásárlási élmény növeléséhez és hatékonyságához. Hisszük, hogy a kereskedelmi tevékenységet is csak szeretettel és odafigyeléssel érdemes csinálni. Akkor teremtődik érték, ha valódi szenvedély és motiváció hajt minket.