A kezdetek

A kezdetek

Az EcoFamily egy olyan magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nem csak a haszon, hanem a hasznosság is fontos. Szellemiségével biztonságot és harmóniát sugároz környezetének a szeretet és szolgálat jegyében. Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges termékeket minél több család számára elérhetővé tegyük, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodunk ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor.

Ahol most tartunk...

Ahol most tartunk...

Jelenleg 57 EcoFamily üzletünk működik széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és több, mint 1200 elkötelezett munkatárssal biztosítva az élményszámba menő bevásárlás lehetőségét. Termékeink között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka – de kínálatunkat a vásárlói igényekhez igazodva igyekszünk folyamatosan bővíteni. A 2020-as év nagy változásokat hozott számunkra. Úgy éreztük, hogy egy fontos megújulást hozó mérföldkőhöz érkeztünk, amelyet névválasztásunkban is szeretnénk kifejezni. Ezért az EuroFamily nevet EcoFamily-re cseréltük, mert úgy érezzük, ez szimbolizálja és fókuszba helyezi azt az irányt, amerre menni kívánunk: a gazdaságosság mellett az egészség-, és környezettudatosság, valamint a fenntarthatóság útját; mindezt az eddigi sikeres gyakorlatok megtartása mellett. Vásárlóinkkal együtt olyan közösség, nagy család építése a cél, amely tudatosan törekszik a harmónia megtalálására és megtartására. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy mindez áruválasztékunkban, árainkban és a vásárlási élményben is tükröződjön. 2020 áprilisában megnyitottuk webáruházunkat, annak érdekében, hogy vásárlóink kényelmesen és biztonságosan bevásárolhassanak otthonról is, bárhol is élnek az országban.

És amerre haladunk...

És amerre haladunk...

Mindannyiunk számára vevőink elégedettsége a legfontosabb. Hiszünk abban, hogy vállalatunk sikeréhez a munkatársak elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, közös sikerbe vetett hite is hozzájárul. Munkavállalóink számára így stabil és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk, mert sikereket elérni csak közösen lehet.

Mottónk...

Mottónk...

A legnagyszerűbb dolog, amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, és ámulatba ejt, és ezért folyamatosan hálát érzel.

A tudatos harmónia útján.