A kezdetek

 

Az EcoFamily egy olyan magyar üzlethálózat, amely példamutatással, felelősséggel és pozitív életfilozófiával halad a fejlődés útján, ahol nem csak a haszon, hanem a hasznosság is fontos.  Szellemiségével biztonságot és harmóniát sugároz környezetének a szeretet és szolgálat jegyében.

Fontosnak tartjuk, hogy a lehető legjobb életminőséghez szükséges termékeket minél több család számára elérhetővé tegyük, ezért a kedvező árakhoz ragaszkodunk ma is, épp úgy, mint a kezdetekkor.

 

Ahol most tartunk...

 

Jelenleg 56 EcoFamily üzletünk működik széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és több, mint 1000 elkötelezett munkatárssal biztosítva az élményszámba menő bevásárlás lehetőségét.

Termékeink között megtalálható a háztartási vegyi áruk, a kozmetikai cikkek, a papíráruk, édességek és ajándéktárgyak széles választéka – de kínálatunkat a vásárlói igényekhez igazodva igyekszünk folyamatosan bővíteni.
A 2020-as év nagy változásokat hozott számunkra. Úgy éreztük, hogy egy fontos megújulást hozó mérföldkőhöz érkeztünk, amelyet névválasztásunkban is szeretnénk kifejezni. Ezért az EuroFamily nevet EcoFamily-re cseréltük, mert úgy érezzük, ez szimbolizálja és fókuszba helyezi azt az irányt, amerre menni kívánunk: a gazdaságosság mellett az egészség-, és környezettudatosság, valamint a fenntarthatóság útját; mindezt az eddigi sikeres gyakorlatok megtartása mellett. Vásárlóinkkal együtt olyan közösség, nagy család építése a cél, amely tudatosan törekszik a harmónia megtalálására és megtartására. Kollégáinkkal azon dolgozunk, hogy mindez áruválasztékunkban, árainkban és a vásárlási élményben is tükröződjön.
2020 áprilisában megnyitottuk webáruházunkat, annak érdekében, hogy vásárlóink kényelmesen és biztonságosan bevásárolhassanak otthonról is, bárhol is élnek az országban.

 

És amerre haladunk...

 

Mindannyiunk számára vevőink elégedettsége a legfontosabb.

Hiszünk abban, hogy vállalatunk sikeréhez a munkatársak elkötelezettsége, pozitív hozzáállása, közös sikerbe vetett hite is hozzájárul. Munkavállalóink számára így stabil és hosszú távú munkalehetőséget kínálunk, mert sikereket elérni csak közösen lehet.

 

 

Mottónk...

 

A legnagyszerűbb dolog, amit tehetsz, hogy igent mondasz minden egyes pillanatodra. Napról napra úgy élsz, hogy a világ lenyűgöz, elvarázsol, és ámulatba ejt, és ezért folyamatosan hálát érzel.

A tudatos harmónia útján.