• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Ragyogó mosoly, hibátlan fehér, erős fogak: mindannyian erre vágyunk. Az esztétikán túl azonban legalább olyan fontos fogaink egészsége is, amit rendszeres fogápolással érhetünk el. A fogkrémmárkák tengerében könnyen elveszhetünk, amikor az igazit keressük. Védjen a fogszuvasodástól, fehérítsen és akadályozza meg az ínysorvadást? Van olyan, ami mindent tud? Hogyan válasszuk ki az optimális terméket? Segítünk!

A fogkrémek fajtái

Amikor fogkrémet vásárolunk, már nem csak az aromák közül kell választanunk, hiszen ezeket a termékeket jellemzően már speciális fogászati problémákra fejlesztettek ki.

  • Az érzékeny fogakra gyártott készítmények olyan adalékanyagot tartalmaznak, amelyek ásványi anyagokkal segítik a fogíny egészségének helyreállítását. Ilyen például a Himalaya Herbals Sensi-Relief terméke.
  • A fogzománc gyengülése teret ad a szuvasodásnak, amivel extra ásványianyag-tartalmú fogkrémekkel lehet harcba szállni, mint amilyen az Elmex Caries Protection terméke.
  • Ínyproblémák esetén olyan készítményt válasszunk, ami a lepedékképződést és a gyulladást is csökkenti. Az Oral-B, a Paradontax és a Sensodyne kínálatában biztos megtaláljuk a megfelelőt a gondunkra.

Melyik a legjobb fogkrém?

A legjobb fogkrém az, ami megoldást nyújt az összes fogproblémádra, és az ízlésednek is megfelel. Lehet, hogy a gyógynövényeket részesíted előnyben, de az is lehet, hogy inkább a mentolos ízt szereted. Ha kerülöd a fluoridokat, és bio minőséget keresel, figyelmedbe ajánljuk az EcoFamily palettájáról a Natura Siberica termékeit csupa ápoló gyógynövénnyel. Ne feledd, a fogkrém mellett a megfelelő fogkefe kiválasztása legalább olyan fontos a tökéletes szájhigiénia kialakításában.

Fogfehérítő fogkrém - mert mindenki csillogó fogakra vágyik

A fogfehérítők rendszeres használata csökkenti az elszíneződéseket, amelyek kávéfogyasztás vagy dohányzás miatt alakulnak ki. Gyakorlatilag minden gyártó kínálatában megtalálhatóak a fehérítő készítmények a gyógynövényesektől egészen a szilikátosokig. Ha bio minőséget szeretnél, ajánljuk a L’Angelica természetes és kímélő készítményeit.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár