• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Fogainknak rendszeres és gondos tisztításra van szüksége, ezért napi kétszer biztosan elő kell vennünk a fogkefét. Az elektromos fogkefe szakemberek szerint alaposabb, gyorsabb és kíméletesebb társunk lesz a fogbetegségek megelőzésében, mint elődje, a manuális fogkefe.

Elektromos fogkefe: hatékony védelem fogainknak

Most kezded az ismerkedést az elektromos fogkefékkel, vagy új terméket próbálnál ki még jobb eredmény érdekében? Az EcoFamily webshopjában minden igényt kielégítő elektromos fogkefék és cserélhető pótfejek állnak rendelkezésedre.

Extra funkciók a precizitásért

Az Oral-B elektromos fogkeféi klinikailag igazoltan hatékonyabbak az Oral-B manuális fogkeféinél. Beépített időmérőjük segítségével könnyedén betartható a két perces fogmosási idő, sőt 30 mp-ként még figyelmeztetést is kapunk, hogy áttérhetünk a szájüreg következő területére.

Cserélhető pótfejek a szájhigiéniáért

Míg maga az elektromos készülék évekig hű társunk marad, addig a kefefejeket rendszeresen le kell cserélnünk, hogy hatékonyan láthassák el feladatukat. A cserélhető pótfejeket érdemes nagyobb csomagban vásárolni, így kedvezőbb áron juthatunk hozzájuk.

Elektromos fogkefe gyerekeknek

Már 3-4 éves kortól gyermekeknek is biztonságosan használhatják az elektromos fogkeféket. A kerek kefefejek különlegesen kíméletes tisztítást biztosítanak a kicsik fogainak, miközben az extra puha sörték gyöngéden bánnak az ínyükkel.

Tippek az egészséges fogakért

  • A fogorvosok legalább napi kétszeri fogmosást javasolnak, de célszerű minden étkezés után megtisztítani fogainkat.
  • A citrusfélék megtámadhatják a fogzománcot, ezért ajánlott nagyjából fél órát várni a fogmosás előtt, ha ilyen termékeket fogyasztottunk.
  • Fogmosás előtt mindig használjunk fogselymet. Még egy nagy teljesítményű elektromos fogkefe sem képes minden fogközt tökéletesen elérni. Az ételmaradék azonban itt is felhalmozódhat, ami a fogak megbetegedéséhez vezethet.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár