• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Sensodyne Rapid Relief Mint fluoridos fogkrém 75 ml

  • EAN: 5999518581956
  • Nettó súly: 0.12 kg
1 890 Ft
25 200 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Sensodyne Rapid Relief Mint fluoridos fogkrém 75 ml
1 karton = 12 darab
1.4 kg / 0.0033 m3
Klinikailag igazoltan gyorsan csökkenti az érzékeny fogak fájdalomérzetét + Egész napos védelmet biztosít Mi a fogérzékenység? Fogérzékenység akkor alakul ki, ha a fogzománc alatt található dentin fedetlenné válik. Amikor a dentint meleg, hideg, édes vagy savanyú hatások érik, vagy akár a túl erős fogmosás esetén, az inger eljuthat az idegig, amely rövid, éles fájdalommal reagál. A Sensodyne Rapid klinikailag bizonyítottan gyorsan enyhíti a fogérzékenységet. Egyedi formulájának köszönhetően gyorsan védőréteget képez a fogai érzékeny területein. Gyorsan enyhíti a fájdalomérzetet és mindennapos használat mellett folyamatos védelmet biztosít.

Termékjellemzők

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene, Ón-fluoridot 0,454% w/w és nátrium-fluoridot 0,0721% w/w (1450 ppm fluorid) tartalmaz

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: Mindig kövesse a használati útmutatást. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki. A gyors hatás érdekében először az érzékeny fogakat mossa meg vagy nyomjon egy borsónyi mennyiséget a megmosott ujjbegyére és fogmosás előtt gyengéden dörzsölje be vele az érzékeny területeket (maximum napi kétszer) 1 percig. A doboz végeit ragasztással láttuk el. Ne használja a terméket, ha a doboz végein lévő ragasztás hiányzik. Használat után zárja vissza a kupakot, hogy ne kerülhessen nedvesség a tubusba.

Információk

Doboz

Hosszan tartó védelem

FIGYELMEZTETÉSEK: Gyermekektől elzárva tartandó. 12 évnél fiatalabb gyermekek nem használhatják, kivéve, ha fogorvos javallotta. Az érzékeny fog azonnali fogászati ellátást igénylő probléma jele is lehet. Ha továbbra is érzékenyek a fogai, vagy a tünetek rosszabbodnak, keresse fel fogorvosát. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy arca vagy szája megduzzad, azonnal keresse fel fogorvosát vagy orvosát.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft., 1538 Budapest, Pf. 586 Tel.: +36-1-225-5800 www.sensodyne.hu www.gsk.com

Haleon Hungary Kft.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Sensodyne Rapid Relief Mint fluoridos fogkrém 75 ml
Sensodyne Rapid Relief Mint fluoridos fogkrém 75 ml

Raktáron

1 890 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár