• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Parodontax Whitening fogkrém 75 ml

  • EAN: 5054563110374
  • Nettó súly: 0.14 kg
1 490 Ft
19 867 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Parodontax Whitening fogkrém 75 ml
1 karton = 12 darab
1.7 kg / 0.0024 m3
Az egészséges fogakhoz nélkülözhetetlen az egészséges fogíny. Az egészséges fogíny nem vérzik. Fogmosáskor, fogselyem használatakor a vérző fogíny a fogínyprobléma egyik első jele lehet. Ápolás nélkül a vérző fogíny számos problémához vezethet. Rossz lehelet, vörös és duzzadt fogíny. Idővel a fogíny visszahúzódhat, a fogak meglazulhatnak, majd végül ez a folyamat fogvesztéshez vezethet. A parodontax egy mindennapi használatra szánt fluoridos fogkrém, mely klinikailag bizonyítottan segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést rendszeres, napi kétszeri használat mellett. A fogínyvérzés megakadályozása és megelőzése érdekében használja folyamatosan, napi kétszer. A parodontax Whitening fogkrém segít visszaállítani a fog természetes fehérségét azáltal, hogy kíméletesen eltávolítja a fog felszínén található elszíneződéseket.

Termékjellemzők

Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Xanthan Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491, 0,31% w/w (1400 ppm fluorid) nátrium-fluoridot tartalmaz

Elkészítés és felhasználás

Mindig kövesse a címkén található utasításokat. Naponta kétszer, maximum háromszor mosson fogat. Minimalizálja a lenyelést, majd köpje ki.

Információk

Doboz

  • Mindennapi használatra szánt fluoridos fogkrém az egészséges fogínyért és az erős fogakért
  • Segít megszüntetni és megelőzni a fogínyvérzést
  • Jobb íz

Keresse fel fogorvosát, ha a tünetei nem enyhülnek vagy ha gyermekénél fogínyvérzést tapasztal. Ha irritációt észlel, akkor hagyja abba a termék használatát. Ha azt tapasztalja, hogy a szája vagy arca megduzzad, azonnal keresse fel fogorvosát vagy orvosát. Nem alkalmazható 12 évnél fiatalabb gyermekek esetén. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja a terméket, ha a csomagolás végein lévő ragasztás hiányzik és a doboz nyitva van.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. 1538 Budapest Pf. 586

Haleon Hungary Kft.

GlaxoSmithKline-Consumer Kft. (Haleon group company) 1124 Budapest Csörsz u. 43. Tel.: 225-5800 www.gsk.hu

Parodontax Whitening fogkrém 75 ml
Parodontax Whitening fogkrém 75 ml

Raktáron

1 490 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár