• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A megfelelő tisztítószerek alkalmazásával hatékonyan eltávolíthatóak a makacs szennyeződések és az egészségkárosító patogének. Üzleteinkben és webshopunkon széles takarítószer kínálatunkból választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő terméket!

Háztartási tisztítószerek a fertőzések ellen

A háztartási tisztítószerek nem csupán a makacs vízkő, zavaró zsírfolt és piszkos ablaküveg megtisztításában, de az egészségre veszélyt jelentő prion, vírus, baktérium és gomba kórokozók elleni küzdelemben is segítenek. Fontos, hogy a takarítási feladatok során kövesd a termékleírásban szereplő instrukciókat! Így biztonságosan és hatékonyan szabadulhatsz meg a fertőzésektől és szennyeződésektől!

Takarítószer vásárlás

Az alapos takarítás a megfelelő takarítószerek kiválasztásánál kezdődik. A tisztítószerek közül nehéz lehet a takarítási feladathoz leginkább illeszkedő terméket megtalálni. A takarítószer vásárlás megkönnyítéséhez összegyűjtöttük a legfontosabb kategóriákat:

  • Fürdőszobai tisztítószerek: A fürdőszobába magas páratartalmú, meleg és nedves környezete kedvező a kórokozók számára. A fürdőszobai tisztítószerek hatékonyan távolítják el a fertőzéseket és szennyeződéseket a csempéről, fürdőkádról, csapról és falról.
  • Vízkőoldók: Ha nincs kedved hosszú perceken át súrolni a csempén lerakódott vízkövet, akkor próbáld ki a EcoFamily üzleteiben és weboldalán kapható, magas hatékonyságú vízkőoldó készítményeket!
  • WC-tisztító szerek, WC-frissítők: A toalett helyiség tisztán tartása kiemelten fontos higiéniai okok miatt. A WC-tisztító szerek ebben nyújtanak hatékony segítséget. Az antibakteriális összetevők mellett, a legtöbb WC-fertőtlenítő erős illatanyagokat is tartalmaz. A kellemetlen szagok eltüntetésében további segítséget nyújthatnak a számos illatban kapható WC-frissítők.
  • Konyhai tisztítószerek, zsíroldók: A makacs zsírfoltok eltávolítása energia- és időigényes feladat. Használj konyhai tisztítószereket és zsíroldó készítményeket a konyhapult, sütőlap, csempék és konyhabútorok megtisztításához!
  • Fertőtlenítőszerek: Fontos számodra a lakás higiéniája? Bizonyos felületek, mint például az ajtókilincs, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény polcai, távirányító és WC deszka fertőzések forrása lehet. Fertőtlenítőszerekkel könnyedén megszabadulhatsz az egészségre veszélyt jelentő fertőzésektől.
  • Ablak- és üvegtisztító szerek: A poros, foltos ablak fényáteresztő képessége alacsonyabb. Ahhoz, hogy ragyogóan tisztává varázsolhasd az ablaküveget, használj speciális ablak- és üvegtisztító szereket!
  • Általános tisztítószerek: A minimalizmus elveit gyakorlod a tisztítószerek vásárlásakor is? Akkor imádni fogod az általános takarítószereket. Ezek a készítmények a legtöbb felületen alkalmazhatóak. Így, ha nem szeretnél 3-4 külön tisztítószert vásárolni, akkor válaszd az univerzális takarító készítményeket!
  • Padló- és bútorápoló szerek: Bizonyos érzékeny felületű burkolatot kizárólag gyengéd, speciális vegyszerekkel lehet megtisztítani. Használj padló- és bútorápoló készítményeket a szenzitív felületeken!
  • Eco tisztítószerek: Üzletünkben és webshopunkon számos környezetbarát takarítószer érhető el. Az eco tisztítószerek tervezése és előállítása során fontos szempont a környezeti terhelés csökkentése. Ha fontos számodra, hogy takarítási szokásaid is ökológiailag tudatosak legyenek, akkor használj eco tisztítószereket!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár