1-24/36 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-24/36 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Nehezedre esik ragyogóan tisztán tartani a fürdőszobát? Kínálatunkban hatásos fürdőszobai tisztítószerek, vízkőoldók, lefolyótisztítók és penészirtók sokasága közül válogathatsz! Termékeink segítségével makulátlanná varázsolhatod a fürdő helyiséget és megszabadulhatsz az olyan makacs, nehezen eltávolítható szennyeződésektől, mint a vízkő és a penészgomba.

Fürdőszobai tisztítószerek a ragyogó tisztasághoz és a fertőzések elkerüléséhez

A fürdőszobai tisztítószerek nem csupán az igényes és tiszta látvány elérését, de a fertőzések elleni küzdelmet is segítik. Számos patogén számára a fürdőszobákhoz hasonló, magas páratartalmú, meleg és nedves környezet kedvező. Fürdőszobai tisztítószerek használatával hatékonyan küzdhetsz a vírus-, baktérium és gombafertőzésekkel szemben. Kínálatunkban nem csak konvencionális, de olyan természetes fertőtlenítőszereket is megtalálhatsz, mint a mosószóda és a citromsav.

Vízkőoldók a makacs vízkő eltávolításához

Nincs kedved hosszasan súrolni a csempén lerakódott vízkövet? Különösen nehéz a fugákból, vagyis az apró hézagokból, eltávolítani a makacs vízkő lerakódást. Választékunkban számos eltérő hatóanyagú vízkőoldó található, amellyel akár percek alatt is megszabadulhatsz a makacs vízkő szennyeződéstől. Az EcoFamily webshopban környezetbarát, alacsony ökológiai lábnyomú természetes vízkőoldó szereket is találhatsz.

Penészirtó a penészgomba kiirtásához

Míg a legtöbb helyiségben csupán a téli hónapokban gyakori a penészgomba megjelenése, a fürdőszoba nyirkos és meleg környezete miatt az év bármely szakaszában megjelenhet penész. Az esztétikusnak nem nevezhető látványon túl, további problémát jelenthet a penészgomba egészségkárosító hatása. Mikotoxinokat juttathat a levegőbe, amelyek akár légzési és légúti betegségeket is okozhatnak. Penészirtó termékeinkkel hatékonyan veheted fel a küzdelmet a penészgomba ellen.

Lefolyótisztító dugulás ellen

Akadozva folyik le a víz a kádban? Nem meglepő, hiszen a hajszálak és kozmetikai termékekben található zsírok könnyedén eldugíthatják a lefolyót. Sok esetben szükségtelen vízszerelő segítségét kérni enyhe dugulás esetén. A weboldalunkon elérhető lefolyótisztítók gyors és költséghatékony megoldást jelenthetnek a dugulás ellen.