• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A fertőtlenítőszerek megvédik otthonodat a kórokozóktól és a szennyeződésektől, hogy higiénikus, tiszta környezetben tölthesd mindennapjaidat. Mire jók a fertőtlenítő tisztítókendők, a felületfertőtlenítők és fertőtlenítő tisztítószerek, és hogyan kell őket használni? Mutatjuk!

A fertőtlenítőszer használata

A fertőtlenítő felülettisztító akár klórmentes változatban is hatékonyan tisztítja és zsírtalanítja otthonod összes felületét, legyen az a konyhában, fürdőszobában vagy a padlón. Csak oldj fel vízben a használati utasításban leírtaknak megfelelő mennyiségű fertőtlenítőszert, vagy vidd fel közvetlenül egy nedves ruha segítségével a tisztítandó felületekre.

Fertőtlenítő spray, fertőtlenítő tisztítószerek

A fürdőszobai, konyhai fertőtlenítő spray-kel különösen könnyű dolgod van: csak spricceld a tisztítandó felületre, majd töröld le egy nedves ruhával. Így még a csempék tisztításakor sincs szükség hosszas törölgetésre.

A kilincsket, konyhai fogantyúkat, villanykapcsolókat se hagyd ki, mert ezeken rengeteg kórokozó megül. Ilyenkor jól jön, ha van otthon higiénikus felülettisztító törlőkendő, amellyel csak áttörlöd a felületet, és már ragyog is minden a tisztaságtól. Ezek a termékek különösen jól használhatók még a WC-ülőkét tisztításához, hiszen egyszer használatosak.

A fertőtlenítőszerek típusai

  • Bizonyos fertőtlenítőszerek jól működnek vízkő ellen is, de elbánnak zsíros, makacs szennyeződésekkel is.
  • A speciális fehérítő hatású fertőtlenítők ragyogó fehérséget biztosítanak ruháidnak a higiénikus tisztaság mellett, és beválnak a foltok ellen is.
  • Az EcoFamily kínálatában még cipőfertőtlenítő spray-t is találsz, ha szeretnéd megszüntetni a kellemetlen szagokat.

Az EcoFamily-nél háztartási tisztítószerek, ápoló hatású tisztítószerek és fertőtlenítőszerek széles választékát találod a vezető tisztítószermárkáktól, különféle kiszerelésben, típusban és illatban. Keresd hatékony fertőtlenítőinket webshopunkban vagy üzleteinkben!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár