• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A mosdó gondos takarítása nagyon fontos, hogy ragyogóan tiszta, kellemes, friss illatot árasztó WC fogadjon minket a fürdőszobában. Mit érdemes használni a szennyeződések és maradványok eltávolításához? Tudj meg mindent a WC-tisztító és illatosító szerekről, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelő WC tisztítószert az EcoFamily széles választékában!

Miért kell külön WC-tisztító a takarításhoz?

A WC tisztántartásához a fürdőszobai tisztítószerek nem elegendőek. A vízkő mellett ugyanis olyan anyagok is lerakódhatnak itt, amelyek a vizelet után maradnak hátra, és a vizelet és a mésztartalmú víz közötti kémiai reakció eredményeként jönnek létre. Ennek eredményeképpen szilárd ásványi anyag képződik, amely csak nehezen távolítható el.

Miben különbözik a WC-tisztító más tisztítószerektől?

A WC-tisztítószer savakból (sósav, salétromsav vagy foszforsav), felületaktív anyagokból (mosóaktív anyagok), sűrítőanyagokból és illatanyagokból áll:

  • A sav lebontja az ásványi szennyeződéseket.
  • A felületaktív anyagok feloldják a zsíros és egyéb lerakódásokat.
  • A sűrítőanyagok a WC-tisztítószereket kissé viszkózusabbá teszik. Bizonyos gyártók WC-gél helyett spray-ket vagy WC-tisztító habot is kínálnak. A tisztítószer hosszabb ideig tapad a felülethez, így tovább is fejti ki a hatását.
  • Az illatok, akár egy légfrissítő, friss és tiszta levegőt biztosítanak.

Eco WC-tisztítószerek 

Rendeltetésükből adódóan a WC-tisztítók erős vegyszerek. Az olyan cégek, mint a Frosch, környezetbarát szempontok figyelembevételével nagyobb mértékben használnak enyhébb anyagokat, például ecetet vagy illóolajokat.

WC-illatosító szerepe a higiéniában

A WC-illatosító golyó, WC-frissítő feladata, hogy minden alkalommal, amikor a WC-t lehúzzák, illatanyagot bocsásson ki, hogy mindig kellemes illat maradjon a WC-ben. Másrészt a WC-öblítők felületaktív anyagokat és vízkőoldó szereket tartalmaznak, amelyek az öblítővízzel átmossák a WC-csészét.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár