• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Miért nagyszerű találmány a kávépárna? Mert segítségével könnyen és gyorsan kiváló kávét készíthetsz anélkül, hogy barista képzésre jártál volna.

A kávépárna használata

A kávé pod, azaz a kávépárna papírból készült kerek és lapos tasak, amely vákuumcsomagolva kerül forgalomba, és őrölt kávét tartalmaz. Használata igen egyszerű, hiszen csak egy erre a célra kialakított kávéfőző kell hozzá, amelynek az adagolójába egyszerűen behelyezed a kávépárnát, megnyomod a gombot, és a víz átpréselése után már kész is a forró italod, amely megbízhatóan szállítja a legfinomabb kávékat.

A hagyományos eszpresszó elkészítéséhez sok mindent figyelembe kell venni, a kávébab megfelelő pillanatban történő őrlésétől kezdve a tökéletes nyomással végzett tömörítésig. Szerencsére a kávépárnában lévő kávét már ledarálták, kimérték és tömörítették az optimális extrakció érdekében, így aromája és ereje mindig egyformán tökéletes, és nem lehet elrontani a nem megfelelően végzett előkészületekkel.

Kávépárna vagy kapszula?

Bár ez a két terméktípus hasonló, a kávépárna és a kávékapszula között vannak különbségek. Mindkét változat egyszer használatos adagokban készül, és speciális kávéfőzőkben kell őket lefőzni, de míg a kapszulák az alumínium csomagolásukkal nem lebomló hulladékot képeznek, az elhasznált párnák 100%-ban komposztálhatóak.

Párnás kávé és változatos kávéféleségek az EcoFamily-től

Az EcoFamily nagy rajongója a kávénak, ezért nálunk minden típusú kiszerelésben és változatban megtalálod kedvenc termékedet, legyen szó akár őrölt, illetve szemes kávéról, vagy akár gabonakávéról és egyéb koffeinmentes változatokról.

Kedvező Senseo kávépárna árak és kávépárna utántöltők

Senseo kávépárnáink között válogatnál? Kínálatunkban a klasszikus változatokon túl igazi Senseo specialitásokat is nyújtunk, hogy tejes, krémes kombinációkban is elkészíthesd ízletes forró italodat. Nézz szét a kávéink között webáruházunkban vagy üzleteinkben, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár