• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Olykor a vitaminhiány akár egészségi állapotunk romlását is okozhatja. Ezért is érdemes rendszeres időközönként vérképet csináltatni, hogy orvosunk megállapíthassa, szükségünk van-e valamilyen étrend-kiegészítő vagy vitaminok szedésére. Az étrend-kiegészítők koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat, amelyekre szükségünk lehet szervezetünk megfelelő működéséhez, vagy bizonyos célok eléréséhez, mondjuk egy fogyókúra esetén.

Lássuk, milyen termékek állnak rendelkezésünkre, ha úgy érezzük, szükségünk van valami pluszra.

A vitaminok szerepe

A vitaminok olyan szerves vegyületek, amelyek a táplálékkal jutnak a szervezetbe, vagy a szervezet saját maga állítja elő őket. A tápanyagok és nyomelemek lebontásával vagy átalakításával közvetve testünk energiatermelését szolgálják. A C-vitamin (aszkorbinsav) az immunrendszer normál működéséhez, míg a D-vitamin a normál csontozat fenntartásához járul hozzá.

Ásványi anyagok, vitaminok, multivitamin szedése

A gyermekeknek, a terhes nőknek és az időseknek különösen nagy szükségük van vitaminokra, ásványi anyagokra és nyomelemekre, de a szigorú vegán étrendet követőknél és dohányosoknál is kialakulhatnak hiánytünetek. Nekik külön ajánlott egy jól összeállított multivitamin, amely támogatja szervezetük és immunrendszerük működését.

Modern, rohanó korunkban sokunknál fennáll a veszély, hogy fontos tápanyagok terén alultápláltak vagyunk. Gyorsan bekapunk valamit két e-mail között, nassolni pedig többnyire nem gyümölcsöt és zöldséget szoktunk. Az EcoFamily kínálatában megtalálhatod olyan megbízható márkák multivitaminjait is, mint a Vitamin Bottle (C-vitamin, D-vitamin, immunerősítő cseppek és kapszulák) és az EzerJóFű, amelyeket gondosan, napi szükségletünk alapján állítottak össze.

Étrend-kiegészítő sportoláshoz

Speciális élethelyzetekben szükségünk lehet egy kis extra tápanyagra. Sportolás esetén például javasolt az omega-3 zsírsav bevitele, amely szabályozza a homonegyensúlyt, például a tesztoszteron termelést, valamint gyulladáscsökkentő hatású, így segít megelőzni a sportsérüléseket vagy a túlterhelést.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár