13 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

13 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

A cukor a háztartások alapvető kelléke. Számos élelmiszer alkotórészeként fellelhető. Egyesek számára kávézáshoz, teázáshoz szintén elengedhetetlen ízesítő. Nézz körül az EcoFamily széles kínálatában, és szerezd be otthonodba a cukor különböző fajtáit!

Amit a cukorról tudni érdemes

A cukor bizonyos táplálékok fontos tápanyaga a szénhidrátok építköveként. Leggyakrabban étkezési cukorként (szacharóz) találkozhatunk vele. A szervezetben biztosítja az energiát, a sejtek, szövetek és szervek felépítését is.

Cukor hatásai

A cukornak és a benne található anyagoknak tehát megvannak a maga előnyei. Hiszen a szénhidrát az emberi test egyik legalapvetőbb tápanyaga. Ennek ellenére a túlzott fogyasztását érdemes elkerülni. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) azt tanácsolja, hogy egy nap fejenként legfeljebb 6 teáskanálnyi hozzáadott cukrot fogyasszunk.

Cukorfajták vásárlása

A cukornak több fajtáját, típusát is megkülönböztethetjük, az EcoFamily kínálatában pedig a legtöbb cukorfajta közül lehet válogatni. Ilyen lehet a fehér-, a barna-, a gyümölcs-, a nád-, a por-, a kristály-, vagy épp a szőlőcukor. Valószínűleg több is ismerősen cseng ezek közül, hiszen nem hiányozhatnak a háztartásból. Gondoljunk akár a szőlőcukorra, ami munkához, tanuláshoz, sportoláshoz adhat további energiát.