• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Amikor a kedvencednek szánt rágcsálnivalók között válogatsz, a minőségre ugyanúgy ügyelned kell, mint a napi fő táplálék esetében. Szerencsére az EcoFamily termékpalettájában fiatal, kistestű, illetve nagytestű kutyák számára is találsz kutya jutalomfalatokat különböző ízekben és fajtákban.

Kutya jutalomfalatok típusai

Kiegészítő táplálékként számos kutya jutalomfalat közül válogathatsz, ha egy kis snack-kel jutalmaznád kedvenced dicséretes viselkedését.

A kutyáknak szánt harapnivalók leggyakoribb fajtái:

  • A rágórudak segítenek a megfelelő szájhigiénia fenntartásában és a fogápolásban. A Purina® DentaLife® például még a nehezen hozzáférhető, lepedék- és fogkőképződésben érintett hátsó fogakat is segít megtisztítani.
  • A kutyakekszek magasabb gabonatartalommal rendelkeznek, így ideális ropogtatnivalók a kutyatréning során is.
  • A kutyakolbászok a kutya táplálkozási igényeihez igazodnak, de egyébként csak a snack-formátumukban különböznek a hagyományos kolbászoktól.
  • A rágócsontok és -bőrök szárított állati bőrből készülnek, néha szárított hússal kombinálva. A rágcsálás lefoglalja a kutyát, és segít a fogápolásban és az állkapocs izmainak edzésében is.

Jutalomfalatok kutyáknak: ne vidd túlzásba!

A kutya jutalomfalatokat a szokásos napi ételadag mellett kapja kedvenced. Annak érdekében, hogy házőrződ ne hízzon el idővel, muszáj ügyelned az adagolásra. Még, ha négylábú barátod be is veti azokat az ellenállhatatlan könyörgő kutyaszemeket, ne dőlj be neki és ragszkodj a napi ajánlott kalóriamennyiséghez, amelynek gerincét a teljesértekű kutyaeledelek tegyék ki.

Nem elegendő egyszerűen kivonni a szárazeledelből a csemegék súlyát, mivel sok rágcsálnivaló kalóriasűrűsége sokkal magasabb. A kutya fajtája, kora és aktivitási szintje is szerepet játszik az ajánlott kutyakaja mennyiségében. Egy aktív kocogó pajtásra ugyanis nem fog olyan gyorsan lecsapni a túlsúly réme, mint egy kényelmes kanapézó kutyusra.

Kölyökkutya jutalomfalat

A jutalmazásnak meghatározó szerepe van a kutyakiképzésben, tehát a legkisebb bundásoknak is járnak a jutalomfalatok, hogy megtanulják a legfontosabb vezényszavakat és szabályokat. Vedd viszont figyelembe, hogy a jutalomfalat kölyökkutyáknak való csemege legyen, és igazodjon speciálisan a növekvő állat igényeihez.

A cukor- és adalékanyagmentes termékek kíméletesek a fogakhoz és a kis barátod súlyára is ügyelnek. A kölyökkutyáknak szánt finomságok tartalmazzák a szükséges vitaminokat és egyéb tápanyagokat, amelyekre a kutyának szüksége van az egészséges növekedéshez. Ezeknél a termékeknél is fontos, hogy csak kiegészítésként add a kölyökkutyának a főbb eledel mellé.

Legjobb kutyatápok az EcoFamily kínálatában

Jó minőségű kutyaeledelt vásárolnál kedvencednek? Rendelj tápláló és ízletes finomságokat az EcoFamily-től, és lepd meg négylábú barátodat kiváló minőségű rágcsálnivalókkal, illetve száraz és nedves kutyaeledelekkel széles kínálatunkból.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár