• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A száraz kutyaeledel nemcsak azért jó választás, mert sok-sok létfontosságú tápanyagot tartalmaz, hanem mert még a fogkő felhalmozódását is segít megelőzni. Emellett kényelmesebb az adagolása is a nedves kutyatáphoz képest, viszont csekély víztartalma miatt fontos, hogy sose feledkezz meg a megfelelő folyadékpótlásról!

Száraz kutyatáp fajtái

Kora, mérete és aktivitása függvényében kutyádnak a számára megfelelő táplálékra van szüksége. Minden életszakasznak megvannak a maga igényei, ami persze attól is függ, hogy kedvenced lustább típus vagy nagyon is mozgékony.

  • A kis darabos szárazeledel alkalmas a kistestű fajták és a kölyökkutyák számára.
  • A nagy darabos száraz kutyaeledel nagytestű fajták és felnőtt kutyák számára készül.
  • Idős korban a kutyusok kevesebbet mozognak, ezért könnyen emészthető és nem túl sok kalóriát tartalmazó száraztápra van szükségük.

Junior kutyatáp

A kölyökkutyatápok összetevőként kalciumot és sok fehérjét tartalmaznak, hogy a kölykök egészségesen növekedjenek, és semmilyen tápanyagban ne szenvedjenek hiányt, amire fejlődésük során szükségük lehet.

Prémium kutyatápok

A minőségi kutyatáp jellemzői közé tartozik, hogy összetevőit gondosan megválogatjak, miközben biztosítják a magas hústartalmat is. A prémium kutyatáp elkészítésekor adalékanyagokat, például tartósítószereket nem, vagy csak természetes formában használnak. Az olcsó kutyatápokhoz képest általában nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat sem.

A száraz kutyaeledel összetevői

A száraz kutyaeledel alapvetően három fő összetevőből áll: húsból, zöldségekből és gabonafélékből. A hús lehet baromfi, marha, lazac, de a bárányos kutyatáp is nagy kedvenc a négylábúak körében. Minél nagyobb a hús aránya a takarmányban, annál alacsonyabb a szénhidrát- és annál magasabb a fehérjetartalom. Mivel a gabonafélék olcsóbbak, mint a hús, a jó minőségű szárazeledelt a magas hústartalomról lehet felismerni.

Kutya száraztáp kedvező áron az EcoFamily-től

Nagy kiszerelésű kutyatápot keresel? Fedezd fel a kiváló minőségű szárazeledeleket az EcoFamily-nél, és élvezd kutyusod társaságát még sokáig egészségben és boldogan!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár