• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Bár úgy tűnik, kutyád az étel terén inkább a mennyiségre hajt, ne hagyd magad megtéveszteni! A megfelelő összetétel és a minőség fontos szerepet játszik abban, hogy négylábú társad egészséges maradjon, és minden szükséges tápanyagot megkapjon. Az EcoFamily széles választékban számtalan nedves kutyaeledel található, hogy köztük megtaláld a kedvenced életkorának és ízlésének leginkább megfelelő fajtát.

Nedves kutyaeledel: a legfinomabb falatok hűséges barátodnak

A nedves kutyaeledel olyan teljes értékű táplálék, amely a bundás barátodat minden egészséges és alapvető tápanyaggal ellátja. A speciálisan a kutyák igényeihez igazított receptúrák fehérjéket, szénhidrátokat, zsírokat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaznak. Ezenkívül rengeteg folyadékot biztosítanak az ebnek, hogy fedezze vízszükségletük nagy részét, és kellemes telítettségérzetet okozzanak.

A kutyakaja adagolása

A megfelelő mennyiségű táplálék több tényezőtől függ. Az egyes kutyafajták eltérő igényei miatt az adagok is másként alakulnak. A kistestű kutyáknak gyakran csak a töredékére van szükségük a nagytestűekhez képest, míg az idősebb kutyák is kevesebbel beérik, mint a fiatal, mozgékony állatok. Az élénk vagy a sportban kihívást jelentő kutyáknak pedig több élelemre van szükségük, mint a nyugodt állatoknak. A nedves kutyaeledel előnye, hogy kevésbé koncentrált, mint a száraz eledel. Így könnyebben adagolható, és a kutyus gyorsabban jóllakik vele.

A kutyakonzerv tárolása

A konzerv kutyaeledel a nagy nedvességtartalom miatt speciális tárolást igényel. A felbontott konzervet a hűtőszekrényben kell tartani, és a következő két napon belül el kell használni. Ügyelj rá, hogy ne hidegen kapja kutyusod az ételt, mert az gyomor-bélrendszeri irritációhoz vezethet. A legjobb, ha a nedves kutyaeledelt szobahőmérsékleten kapja, így etetés előtt kicsivel vedd ki a hűtőből a konzervet. Ha ezt elfelejtenéd, néhány kanál meleg víz hozzákeverésével gyorsabban elérheted a kívánt hőfokot.

Kölyökkutyakonzerv

Számos gyártó kínál speciális eledelt kölyökkutyák, felnőtt kutyák és idősebb ebek számára. A megfelelő nedves eledel a korának megfelelően magasabb koncentrációban biztosítja kölyökkutyusod számára a fontos tápanyagokat, például a kalciumot. A kalcium és a foszfor kiegyensúlyozott aránya megteremti az egészséges csontnövekedés alapját, a lágy textúra pedig a fogzás alatt megkönnyebbülést nyújthat a kiskutyának.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár