• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Signal Family Care Daily White fogkrém 75 ml

  • EAN: 5900300856794
  • Nettó súly: 0.09 kg
430 Ft
5 733 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Signal Family Care Daily White fogkrém 75 ml
1 karton = 24 darab
2.2 kg / 0.0059 m3
Termék jellemzők: • Alapvető védelem a család számára • Fehérítő hatású fogkrém szódabikarbónával • Gyengéd folteltávolítás • Aktív fluoriddal és kálciummal • Véd a fogszuvasodás ellen • Segít friss leheletet biztosítani Termékleírás: - A Signal Family Care Daily White fogkrém szódabikarbónát tartalmazó fehérítő formulája gyengéden segít megőrizni természetesen fehér mosolyodat. - Az aktív fluoridot és kálciumot tartalmazó formula segít helyreállítani a fogzománcot - melyet a rejtett cukrokból képződő savak is károsíthatnak -, hogy fogaid ellenállók legyenek. Márkaleírás: A Signalnál már közel 100 éve célunk, hogy javítsunk az emberek szájhigiéniáján és szájápolási szokásain termékeink, szakértői tanácsaink és innovációink segítségével. A hét minden percében és órájában használjuk a szánkat. Beszélünk. Eszünk. Iszunk. Nevetünk. Énekelünk. Mosolygunk. Ízlelünk. Csókolunk. Mindezt a szánkkal tesszük. A ma embere világszerte gyakrabban és nyíltabban mosolyog, mint elődei, éppen ezért egyre fontosabb szerephez jutnak a fehér fogak. A Signal az azonnali fogfehérítés szakértőjeként segíti az embereket abban, hogy a ragyogó fehér fogak által mosolyuk magabiztos lehessen. Mert hiszünk abban, hogy minden mosoly számít. Biztonsági figyelmeztetés: Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz (1450 ppm F). Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: Borsónyi mennyiséget tegyél a fogkefére, és ügyelj arra, hogy gyermeked fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le. Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérd ki fogorvosod vagy orvosod tanácsát. A legjobb eredményért használd együtt a Signal fogkefék valamelyikével! Nézze meg a csomagoláson a legfrissebb információkat, összetevőlistát, mert azok változhatnak.

Termékjellemzők

Calcium Carbonate, Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Monofluorophosphate, Sodium Bicarbonate, Aroma, Benzyl Alcohol, Trisodium Phosphate, Cellulose Gum, Sodium Saccharin, CI 74160, CI 74260, Nátrium-monofluor-foszfátot tartalmaz (1450 ppm F)

Elkészítés és felhasználás

Hat éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljen arra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Információk

Doboz

Más forrásból származó fluoridbevitel esetén kérje ki fogorvosa vagy orvosa tanácsát!

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. +06 80 180 144 www.unilever.com

Unilever Magyarorszá

Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci út 121-127. +06 80 180 144 www.unilever.com

Signal Family Care Daily White fogkrém 75 ml
Signal Family Care Daily White fogkrém 75 ml

Raktáron

430 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár