• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém 75 ml

  • EAN: 6920354836091
  • Nettó súly: 0.133 kg
450 Ft
6 000 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém 75 ml
1 karton = 24 darab
3.2 kg / 0.0056 m3
A Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém kalcium és fluorid segítségével küzd az egészséges fogakért. A kalcium minden sejt építőköve, ezért nélkülözhetetlen a szervezet számára. A gyakori fogfájás, a szuvasodó fogak arra figyelmeztetnek, hogy jobban oda kell figyelni annak pótlására. A fluorid pedig egy nyomelem, amely a fogzománc keménységéért felel. A Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém formulája segítséget nyújt a fog elszíneződésének megszüntetéséhez, melyet a foltokat hagyó ételek, vagy italok hagynak. A fogfehérítő fogkrémek csak bizonyos mértékben képesek eltávolítani ezeket az elszíneződéseket, komolyabb probléma esetén érdemes felkeresni a fogorvost. A Colgate fogkrémek rendszeres használata megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását, aromájuk pedig biztosítja a jó leheletet. A magabiztos mosoly kulcsa a ragyogóan fehér fogakban rejlik, a Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém ezt a természetes fehérséget segít kíméletesen visszaállítani.

Termékjellemzők

Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Sodium lauryl sulfate, Hydrated silica, Aroma, Sodium monofluorophosphate, Cellulose gum, Xanthan gum, Sodium carbonate, Benzyl alcohol, Sodium saccharin, Sodium bicarbonate, Cinnamal, Eugenol, Limonene, Tartalmaz: Nátrium-monofluor-foszfátot (1450 ppm)

Elkészítés és felhasználás

Mosson fogat naponta kétszer. 6 éves vagy annál fiatalabb gyermekek esetében: borsónyi mennyiséget tegyen a fogkefére és ügyeljenarra, hogy gyermeke fogmosás közben minél kevesebb fogkrémet nyeljen le!

Információk

Tubus

  • Fogfehérítő fogkrém
  • Helyreállítja a fogak természetes fehérségét
  • A kalcium és fluorid segítségével küzd az egészséges fogakért
  • Megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását és biztosítja a jó leheletet
  • Mindennapi használatra alkalmas

Colgate-Palmolive Kf

Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém 75 ml
Colgate Whitening fogfehérítő fogkrém 75 ml

Raktáron

450 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár