• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Glanz Meister mosogatógép gél 720ml Platinum

  • EAN: 4260418933178
  • Nettó súly: 0.814 kg
2 390 Ft
3 319 Ft / L

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Glanz Meister mosogatógép gél 720ml Platinum
1 karton = 12 darab
9.8 kg / 0.0153 m3
A Glanz Meister Platinum gél mosogatógéphez egyedülálló formulájának köszönhetően a vízben teljesen oldódik. Gyengéden, de hatékonyan tisztít minden típusú edényt, még a rövid programban is. Véd az üveg korróziója ellen, így az edények tovább megőrzik fényüket. Biztosítja az üveg és fém tökéletes tisztaságát és fényét.A kézre álló csomagolás biztosítja a mosószer könnyű kezelését. Megfelelő adagolással mind az energia- és vízfogyasztás, mind a környezetszennyezés csökken. A flakon oldalán látható mennyi van még benne. A csomagolás újra hasznosítható!

Termékjellemzők

<5% Niejonowe środki powierzchniowo czynne, <5% Fosfoniany, <5% Polikarboksylany, Enzymy, Kompozycje zapachowe, Środki konserwujące: 1,2-benzoizotiazol-3(2H)-on (BENZISOTHIAZOLINONE), 2-fenoksyetanol (PHENOXYETHANOL).

Információk

FIGYELEM Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a termékkel érintkező bőrfelületet alaposan meg kell mosni. Védőkesztyű/védőruha/szemvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Tartalom/edény elhelyezése hulladékként a vonatkozó helyi előírásoknak megfelelően történjen.

Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzártan.

Salesrep Kft.

Glanz Meister mosogatógép gél 720ml Platinum
Glanz Meister mosogatógép gél 720ml Platinum

Raktáron

2 390 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár