• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A mosogatószerek használata alapvető a hatékony konyhai edények, tányérok és poharak tisztításhoz. Sokan azonban talán nem tudják, hogy mi is a különbség az egyes termékek között. Kínálatunkban jó minőségű mosogatószerek és mosogatógép tabletták megvásárlására nyílik lehetőség. Nézz körül!

Mosogatószerek feladata

A mosogatószerek feladata, hogy a konyhai eszközök tisztítását biztosítsa, fertőtlenítse azokat. A vegyipari termékek zsíroldó hatásukkal teszik hatékonyabbá a házimunkát. Fontos szempont továbbá, hogy a kezünk bőrére se gyakoroljanak negatív hatást.

Mosogatószerek összetétele

Összetételüket tekintve felületaktív anyagokból és fertőtlenítő adalékokból állnak, illetve egyéb anyagokból, amelyek a bőrt védik (a pH-semleges mosogatószerek) vagy a habzást biztosítják. A mosogatószerek összetételéből adódóan segítik a zsíroldást, a mikroorganizmusok elleni védekezést és a különböző fertőzések, akár ételmérgezések elkerülését.

Mosogatószerek fajtái

A mosogatószerek fajtái között széles a választék. A különböző illatokkal és funkciókkal ellátott termékek eltérő teljesítménnyel bírnak. Az intenzívebb szerek a mosogatógép legkritikusabb és legnehezebben elérhető részeit is megtisztítják. Legyen szó a szűrőről vagy csövekről. Az Ecofamily által kínált mosogatószerek mindegyike jó minőségű és hatékony megoldást nyújt. A felhasználás módjáról azonban érdemes meggyőződni a használati útmutatóban vagy vásárlás előtt a termékleírásban. A csomagolás továbbá tartalmazza az adott mosogatószer összetételét, megőrzési idejét, illetve egészségügyi javaslatokat is találhatunk rajtuk.

Mosogatószerek tárolása

A tárolás módja egyszerű. A legtöbb mosogatószer hűvös helyen, hosszú időre tárolható. Egyes termékek körülményesebbek, nedvesednek és száradnak. A legjobb csomagolóanyag pedig a műanyagflakon, ami jól fogható és csúszásmentes, de környezetbarát alternatívákkal is találkozni már a piacon.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár