• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A mosogatógép rengeteg időt takarít meg, megfelelő használat esetén pedig még pénzt is, de mindig tartsuk szem előtt, hogy soha ne használjunk hozzá kézi mosogatószert! A kézi és a gépi mosogatószerek összetétele ugyanis teljesen más, egymással nem felcserélhetőek. Nézzük, milyen termékcsoportokból válogathatunk az EcoFamily-nél, ha mosogatógépünkhöz keresünk tisztítószereket!

Mosogatótabletta, mosogatógép-kapszula, mosogatógép-gél

A mosogatógéphez való mosogatószerek különböző formái ismertek:

  • a folyékony mosogatószerek,
  • a gélek
  • a porok,
  • és a tabletták.

A tabletták különösen praktikusak, mivel semmiféle méricskélést nem igényelnek. Egyszerűen belehelyezünk egy mosogatógép-tablettát a mosogatószeres rekeszbe, és nem kell aggódnunk az adagolás miatt. A folyékony mosogatószereknél és a géleknél már egy fokkal precízebben kell eljárnunk, hogy a megfelelő mennyiséget töltsük a tisztítószerből a tartályba. Szerencsére választhatjuk a kapszulás megoldást is, így a könnyen oldódó folyékony mosogatószer már adagolva érkezik hozzánk.

A legjobb mosogatógép-tabletta

Ha a mosogatógép-tabletta mellett teszed le a voksod, felmerül a kérdés, hogy melyik termék lesz számodra optimális. Ma már olyan készítményeket is megtalálhatsz az Ecofamily-nél, amelyek ötvözik a kapszulák és a tabletták összes jó tulajdonságát, mint például a Jar gépi mosogatószerei.

A tökéletes tisztítási eredményhez mosogatóporra és öblítőszerre is szükséged lesz. A multifunkciós tabletták között fellelhetőek olyan termékek, amelyek már minden hatóanyagot tartalmaznak. Ha nem szeretnél külön öblítőszert és a mosogatószert is használni, keresd az All in 1 elnevezést a dobozokon. Nálunk megtalálhatod a Somat, a Cif és a Finish termékei között a gazdaságos kiszereléseket is.

Környezetkímélő mosogatógép-tabletta

Az ökológiai mosogatógép-tabletták nem tartalmaznak tartósítószert vagy színezéket, viszont javarészt természetes anyagokból készülnek. A vízben oldódó fóliába csomagolt tabletták azért is praktikusak, mert kevesebb hulladék keletkezik általuk. Válaszd a Somat Pro Nature,  a Frosch, a Green Emotion és a Seventh Generation termékeit, ha a remek tisztító hatás mellett fontos számodra a környezetvédelem is.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár