• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

DOMESTOS Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk 3 x 55 g

  • EAN: 8720182068590
  • Nettó súly: 0.22 kg
1 420 Ft
8 606 Ft / kg

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

DOMESTOS Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk 3 x 55 g
1 karton = 10 csomag
2.2 kg / 0.0108 m3
Maró Maró
Heveny szem-, bőrirritáció Heveny szem-, bőrirritáció
A Domestos Power5 WC frissítő blokkja segít megelőzni a koszt és a vízkőlerakódásokat a takarítások között is. Minden egyes öblítés után bőséges habot hagy maga után, amely segít megakadályozni a vízkőlerakódást, eltüntetni a koszt, ragyogóvá tenni a WC kagylót, és hosszan tartó kellemes illatot áraszt magából. 24/7 friss illat az öblítések között is koncentrált illóolaj tartalmának köszönhetően. Jellemzők: - Erős habzás - Megelőzi a vízkőképződést - Hosszan tartó illat - Csillogó tisztaság - Higiénia Használati utasítás: Akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön, és élvezze az öblítés utáni frissességet. A megmaradt WC frissítő blokkokat felhasználásig tartsa az eredeti csomagolásában.

Termékjellemzők

>30% anionos felületaktív anyagok, <5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Foszfátok, Aromás szénhidrogén, Benzyl salicylate, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás Akassza a terméket a WC peremére úgy, hogy a vízsugár útjába kerüljön. A megmaradt WC frissítő blokkokat felhasználásig tartsa az eredeti csomagolásában.

Információk

Buborékcsomagolás

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Domestos Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk: Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Bőrirritáció vagy kiütések megjelenése esetén: Orvosi ellátást kell kérni. Kerülni kell az anyagnak a környezetbe való kijutását. Az edény elhelyezése hulladékként: kiürülést követően a helyi hulladékkezelési előírásoknak megfelelően. Tartalmaz: SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE-t, SODIUM LAURYL SULFATE-ot, LINALOOL-t, GERANIOL-t, Linalyl acetate-ot, TETRAMETHYL ACETYLOCTAHYDRONAPHTHALENES-t, CARVONE-t.

Unilever Magyarorszá

DOMESTOS Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk 3 x 55 g
DOMESTOS Aroma Lux White Rose & Tea Tree Oil WC frissítő blokk 3 x 55 g

Raktáron

1 420 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár