• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 30 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Akció
Kedvencek
Kosár
Szőlő minden mennyiségben

Szőlő minden mennyiségben

Az őszben az egyik legjobb dolog a szőlő! Magyarországon nagy hagyománya van a szőlőtermesztésnek, szüret idején dúskálunk a finomabbnál finomabb fajták között. Érdemes mindennap fogyasztani, mert rengeteg vitamint és hasznos tápanyagot tartalmaz.

A benne található szőlőcukor remekül hasznosul a szervezetben, és jó hatással van a vérszegény, legyengült szervezetre. A szőlő héja és magja pedig tele van antioxidánssal és gyógyító hatású ásványi anyagokkal.

Készíthetünk belőle mustot, ami szintén igazi vitaminbomba, de egyéb finomságokban is felhasználhatjuk – figyelembe véve, hogy a hőkezelés miatt a vitaminok egy része nem tud hasznosulni.

Alább mutatunk egy szuper receptet – tízórais dobozba is tökéletes!

 

Szőlős muffin

 

Hozzávalók:

 

 

Elkészítés:

A sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. A lisztet elkeverjük a sütőporral. A vajat, a cukrot, a tojást, a vaníliás cukrot, a fahéjat és a tejet összekeverjük. Hozzáadjuk a lisztet és a lisztben megforgatott szőlőt, jól elkeverjük. A tésztát a kivajazott, vagy muffinpapírral bélelt formákba kanalazzuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.

 

Ha nem szeretnél lemaradni cikkeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Termékek
Üzletkereső
Kosár