• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár
Farsangi túrófánk gluténmentesen

Farsangi túrófánk gluténmentesen

Fánksütés nélkül elképzelhetetlen a báli szezon. Van, aki a klasszikus szalagosra esküszik, de mutatunk Nektek egy rendkívül gyors és szinte elronthatatlan fánk variációt túróval megbolondítva azoknak, akik gluténmentesen étkeznek.

TÚRÓFÁNK

 

Hozzávalók:

· 2 tojás

· 50 g cukor

· 1 csipet

· 180 g tejföl

· 250 g túró

· 240 g rizsliszt

· 10 g sütőpor

· olaj a sütéshez

Elkészítés:

A tojásokat felverjük a cukorral és a sóval, majd a tejfölt és a túrót is belekeverjük. A lisztet és a sütőport hozzáadjuk, és az egészet homogén masszává dolgozzuk.

Olajat hevítünk, majd vizes kézzel gombócokat formázunk a tésztából és kisütjük őket. Ha elegendő olaj van az edényünkben, akkor nem is kell forgatgatni a fánkokat, hiszen forognak maguktól.

Porcukorral meghintve, lekvárral tálaljuk.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár