Különleges, nyári, hideg leves egyenesen Mexikóból. Selymes és krémes, az avokádónak köszönhetően gyönyörű halványzöld színe van. Tetszőlegesen ízesíthetjük az általunk kedvelt zöldfűszerekkel, de korianderrel az igazi.
Hozzávalók:
A krémleveshez:
2 db érett avokádó
1 dl kókusztejszín
3-4 dl víz
só
friss bazsalikom
2 szál zsenge újhagyma
A tetejére:
pirított feketeszezámmag
csíra
friss bazsalikom
Elkészítés:
A krémleves hozzávalóit krémesre turmixoljuk, szezámmaggal, csírával és bazsalikommal tálaljuk.
Termékek
Üzletkereső
Belépés
Kosár
Maradj velünk a jövőben is!
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj új termékeinkről, ajánlatainkról, kedvezményeinkről.