• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

X-Epil gélgyantacsík testre 12db használatra kész prémium

  • EAN: 5998603392460
  • Nettó súly: 0.058 kg
990 Ft
83 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

X-Epil gélgyantacsík testre 12db használatra kész prémium
1 karton = 12 csomag
0.7 kg / 0.0053 m3

Glamour-napok nyár 2024! Akció időtartama: 2024.07.11 - 2024.07.14. A kedvezményre jogosító kuponokat keresd az aktuális GLAMOUR magazinban található GLAMOUR-kuponfüzetben, és a GLAMOUR Univerzum-applikációban!

Speciális gél állagának köszönhetően még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a szőrtelenítést a test bármely részén. Bárhol, bármikor használható, mert a gyantacsíkok szétválasztásához nem kell azokat összedörzsölni vagy melegíteni. Gyantázás után a bőr selymesen lágy és kellemes gyümölcsös illatú lesz. Az X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendő segít a bőrön maradt gyantamaradékok eltávolításában, összetevői pedig megnyugtatják a bőrt. A gyantacsíkok használata előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassa el és tartsa be az óvintézkedéseket. A bőrnek tökéletesen tisztának, zsírtalannak és száraznak kell lennie a gyantacsík használatakor. A gyantázás előtt használjon hintőport, mely felszívja a nedvességet, valamint győződjön meg arról, hogy a szőrszálak legalább 2-3 mm hosszúak.

Termékjellemzők

Hydrogenated Styrene, Methyl Styrene, Indene Copolymer, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Hydrogenated Microcrystalline Wax, C20-40 Alcohols, Quaternium-90 Sepiolite, Quaternium-90 Montmorillonite,Titanium Dioxid, Parfum| CI 15850,CI 45410

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás: 1. Óvatosan válassza szét a csíkokat a maxi fogófelületnél. 2. Helyezze fel a csíkot a gyantázandó felületre. Alaposan simítsa le a szőrnövéssel megegyező irányba, hogy jól rátapadjon a bőrre. 3. Feszítse meg a bőrt, majd a szőrnövéssel ellentétes irányban egy gyors, határozott mozdulattal távolítsa el a csíkot, a bőr közelében maradva. 4. A bőrön maradt gyanta eltávolításához használja a dobozban található X-Epil Gyantázás utáni olajos törlőkendőt.

Információk

Első használat előtt végezzen bőrpróbát kisebb bőrfelületen, és ha 24 órán belül nem észlel irritációt, folytassa a szőrtelenítést. A bőrnek tökéletesen tisztának/száraznak kell lennie. Soha ne használja a gyantát irritált/sebes bőrfelületen vagy közvetlenül napozás előtt/után. Szembe ne kerüljön! Ne nyelje le! Gyermekektől elzárva tartandó!

Hűvös, száraz helyen tárolandó

ALVEOLA Kft

X-Epil gélgyantacsík testre 12db használatra kész prémium
X-Epil gélgyantacsík testre 12db használatra kész prémium

Raktáron

990 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár