• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

VitaminBottle kapszula 60db Immunity Well immunerősítő antioxidáns

  • EAN: 5999887105821
  • Nettó súly: 0.17 kg
5 590 Ft
93 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

VitaminBottle kapszula 60db Immunity Well immunerősítő antioxidáns
1 karton = 1 csomag
0.2 kg / 0.0004 m3

Termékjellemzők

Béta glukán kivonat, Kolosztrum (Előtej, Bovine), Inulin rost, Szárított citromhéj, Echinacea (Bíborkasvirág) gyökér kivonat, Olajfa (Oliva) levél kivonat, Chaga szibériai gomba kivonat, Maitake gomba kivonat, Shitake gomba kivonat, Cink kivonat (Cink citrát), Szelén kivonat (L-szelenometionin), Réz kivonat (Réz citrát)

Elkészítés és felhasználás

1 KAPSZULA

Információk

A Béta-glükán egy glükóz-polimer, amit számos növény és mikroorganizmus képes sejtfalában előállítani, szintetizálni. Rendkívül magas a biológiai aktivitása, a természetes immunrendszer normál működését jelentősen támogatja.

A Kolosztrum, vagy Előtej a várandós nők emlőmirigyei által a terhesség késői szakaszában, illetve a szülést közvetlenül követően néhány órában előállított tejszerű folyadék. Rendkívül aktív biológiai anyag, mely felkészíti az újszülött szervezetet a védekezésre, illetve aktivizálja az immunrendszert. Rendkívül gazdag immun aktivátorokban (immunglobulin fehérjékben), vitaminokban, ásványi anyagokban, enzim inhibitorokban. Mivel az újszülöttek emésztőrendszere még fejletlen és kis méretű, így az előtej magas koncentrációban tartalmazza koncentráltan a biológiailag aktív hatóanyagokat.

Az Inulin növényi poliszacharid, a bélflóra jótékony baktériumai számára táplálékforrás, ezáltal elősegíti a normál bélflóra fenntartását.

A Szárított citromhéj aktív vírus-, baktériumellenes és gyulladás gátló hatással bír.

Az Echinacea (Bíborkasvirág) gyökér kivonata fokozza az immunrendszer működését, aktivizálja a védekező sejteket, gyulladásgátló hatással rendelkezik. Természetes antibiotikum tartalmaz (echinakozid glikozida) hatékonyan támogatja a szervezet fertőzések elleni védelmét.

Az Olajfa levél kivonata aktív hatóanyagai gátolják a vírusok sejtmembránhoz való kötődését, ezáltal elősegítve az immunrendszer megfelelő működését.

A Chaga gomba extraktumban található enzimnek fontos szerepe van a szervezetben keletkező szabadgyökök (szabad oxigén atomok) semlegesítésében, amelyek károsítják a szöveteket, ezáltal rendkívül erős antioxidáns. Aktív hatóanyagai erős adaptogén hatással rendelkeznek, azaz elősegítik a szervezet betegségekkel elleni védekezőképességét. A világon található egyik legerősebb adaptogén gyógynövény.

A Maitake-, és Shiitake gomba extraktumaiban található aktív biológiai összetevők közvetlen gyulladásgátló, antibakteriális, antivirális hatással rendelkeznek, hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

A Cinknek jelentős hatása van a sejtmembránok integritásának fenntartásában, illetve számos enzimatikus-, és a hormonszintézis folyamatai szabályozásában, ezáltal jelentős hatással bír az anyagcsere és hormonális folyamatok szabályozására. Gyulladáscsökkentő hatása jól ismert.

A Szelén rendkívül erős antioxidáns, immunerősítő, valamint jótékonyan hat a szív-, és érrendszer normál működésére.
A Réz rendkívül fontos nyomelem, amely számos enzim, enzimatikus és hormonális folyamat katalizátora, nélkülözhetetlen a normál immunműködés fenntartásához.

VitaminBottle Kft.

VitaminBottle kapszula 60db Immunity Well immunerősítő antioxidáns
VitaminBottle kapszula 60db Immunity Well immunerősítő antioxidáns

Raktáron

5 590 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár