• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

VitaminBottle kapszula 60db Barátcserje

  • EAN: 5999887105616
  • Nettó súly: 0.17 kg
2 450 Ft
41 Ft / darab

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

VitaminBottle kapszula 60db Barátcserje
1 karton = 12 csomag
2.0 kg / 0.0048 m3

Termékjellemzők

Barátcserje kivonat 400 mg/capsule

Elkészítés és felhasználás

1 KAPSZULA

Információk

JAVALLATOK:

PMS MEGELŐZÉS (PREMENSTRUÁCIÓS SZINDRÓMA)
MEDDŐSÉG MEGELŐZÉS
PAJZSMIRIGY EGÉSZSÉG
MENOPAUZA

A Barátcserje növényt alapvetőenhormonális zavarok kezelésérehasználták. Megfigyelték, hogy hatására lényegesen csökkent a meddőség, a menstruációs, klimaxos panaszok száma és mértéke.

Az egyik legismertebb orvosi lap, a British Medical Journal közölte, hogy 1634 nőbetegben ez a készítmény csökkentette az ún. premenstruációs tüneteket, rendezte a menstruációs zavarokat és jelentősen csökkentette a meddőséget is. Ezt a megfigyelést egészítették ki azzal, hogy a csökkent pajzsmirigy működésben szenvedők számára is kedvező hatásúnak bizonyult, jelentősen mérsékelte az autoimmun gyulladás tüneteit is. Ezt a növényi kivonatot javasolta 2010-ben az európai orvosok szövetsége is.

A barátcserjében különbözőbiológiailag hatásos anyagok vannak, többek között flavonoidok és glükozidok. Fontos tudni, hogy hormonokat nem tartalmaz, jótékony hatásának éppen az a lényege, hogy az agyalapi mirigy működését serkenti, szabályozza – különösen az LH -hormon (luteotrop hormon) szintet növeli. Ez közvetett módon fokozza a szervezetprogeszteron-termelését – ez az anyag pedig a menstruációs ciklus szabályozását segíti. Lényegesen javítja meddőség esetén a fogamzás esélyét. Fontos megállapítás volt az is, hogy a prolaktin szintet viszont csökkenti. Az enyhén megemelkedett prolaktin-szint csökkentése nemcsak néhány meddő nőnél lehet hasznos, de azoknál is, akiknek melle a menzesz előtt nyomásra érzékeny (PMS=premenstruális szindróma). Ennek a természetes növényi anyagnak hatására csökkent autoimmun pajzsmirigy betegségben az antitestek szintje (TPO elleni antitest) is.

VitaminBottle Kft.

VitaminBottle kapszula 60db Barátcserje
VitaminBottle kapszula 60db Barátcserje

Raktáron

2 450 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár