• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Vanish Oxi Action szőnyegtisztító por 650 g

  • EAN: 5997321745343
  • Nettó súly: 0.78 kg
3 390 Ft
5 215 Ft / kg

Raktáron

Ezt a terméket kartonos kiszerelésben is megvásárolhatod:

Vanish Oxi Action szőnyegtisztító por 650 g
1 karton = 4 darab
3.1 kg / 0.0170 m3

Termékjellemzők

Összetétel (www.rbeuroinfo.com):, 5%-nál kevesebb oxigénalapú fehérítőszereket, anionos felületaktív anyagokat, illatszereket tartalmaz

Elkészítés és felhasználás

Nyitás előtt jól rázza fel Használati útmutató: 1. Szórja e felületre! Használat előtt porszívózza ki a szőnyeget. Felbontás előtt jól rázza fel a tasakot, hogy a termék eloszlása a lehető legjobb legyen a felületen. Fordítsa meg a zacskót és teljesen tépje le mindkét zárócsíkot a csomagolás aljáról. A fogantyúnál tartva rázogassa és oszlassa el a port a szőnyegen. Víz hozzáadása nem szükséges. 2. Kefével dolgozza el! Kefével dolgozza a port a szőnyegbe, majd hagyja hatni, amíg a szőnyeg teljesen megszárad (kb. 20 perc). A száradás és a porszívózás alatt szellőztesse a szobát. Száradás alatt ráléphet a szőnyegre. 3. Porszívózza fel! A megszáradt port alaposan porszívózza fel. Ellenőrizze, hogy szükséges-e cserélni vagy üríteni a porszívó porzsákját, mivel gyorsan megtelhet. Használat után zárja le a tasak csomagolását a visszazáró ragasztószalag segítségével. Néhány esetben találhat halvány foltokat porszívózás után. Ebben az esetben a foltmaradvány megkötötte a port. Javasoljuk, hogy ezeket a maradványokat egy puha kefével távolítsa el, majd porszívózzon fel utána. Ne használjon vizet a folt eltávolításához. Használati tanácsok: - Végezzen próbatisztítást a szőnyeg egy kevésbé látható felületén a színtartósság miatt. - Folyékony vagy félszáraz anyagok (pl vaj, ketchup) kiömlése esetén óvatosan távolítsa el a felgyülemlett szennyeződést és előkezelje a foltot Vanish Oxi Action szőnyeg- és kárpittisztító spray-vel. - Ellenőrizze, hogy a porszívója a gyártó által előírt használati utasításnak megfelelően működik-e. - Győződjön meg a porzsák szakszerű rögzítéséről és arról, hogy nincs megtelve. - Cserélje rendszeresen a porszívó porzsákját. - Ellenőrizze a szűrőket és állapotukat. - Szellőztessen a termék száradása és felporszívózása közben. - Ráléphet a szőnyegre száradás alatt is. Nem szükséges víz hozzáadása a használat során, semmilyen esetben ne használjon vizet. - Amennyiben zsák nélküli porszívót használ, ürítse ki a porszívó tartályát és tisztítsa a szűrőit mielőtt felporszívózza a port. Rendszeresen ürítse ki a porszívó tartályát. - Központi porszívók esetén a gyártók által feltüntetett utasítások alapján járjon el. - Használat után zárja vissza a zacskót. X Ne használja: Vízfilteres porszívókkal, víz extrakciós vagy mosószeres készülékekkel vagy bármilyen vizes tisztítást alkalmazó készülékkel. - Ritka esetben halvány foltok maradhatnak a szőnyegen. Egy puha kefe segítségével távolítsa el a megmaradt port és porszívózza fel újra.

Információk

Csomag

Nyitás előtt jól rázza fel

Vanish Oxi Action szőnyegtisztító por. Használat előtt olvassa el a címkét. Gyermekektől elzárva tartandó. Gyermekektől és háziállatoktól távol tartandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül szembe jutna, mossa ki bő vízzel. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Kerülje a bőrrel és a szemmel való érintkezést. Kerülje a por belégzését használat közben és porszívózáskor. Használat után alaposan szellőztesse ki a helyiséget. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. Orvos tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Az eredeti csomagolásban tárolandó.

Minőségét megőrzi: gyártástól számított 24 hónapig. gyártási idő: Lásd a csomagoláson (nap/hó/év)

Reckitt Benckiser Kft. 1113 Budapest Bocskai út 134-146.

RB Hygiene Home Hu

RB (Hygiene Home) Hungary Kft. 1113 Budapest, Bocskai út 134-146. Tel.: (+36-1) 551-5610

Vanish Oxi Action szőnyegtisztító por 650 g
Vanish Oxi Action szőnyegtisztító por 650 g

Raktáron

3 390 Ft
Karton kosárba helyezése
Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár