• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A gyakori kézmosás higiéniánk alapját képezi, hogy elejét vegyük a kórokozók támadásának, és megvédjük magunkat a különböző megbetegedésektől. Hogyan segít nekünk ebben a folyékony szappan?

Folyékony szappan típusai

A folyékony szappanok alapjaként a szintetikus felületaktív anyagok és a víz szolgálnak. A felületaktív anyagokat kémiai úton is elő lehet állítani, de lehetnek bioalapúak is növényi olajok felhasználásával. A folyékony szappanok megőrzik a bőr természetes pH-értékét, kellemes illatukat pedig a különböző illatanyagoknak és illóolajoknak köszönhetik.

  • A speciális kézmosó szappanok vagy higiéniai szappanok, mint a Sanytol termékei, erős antibakteriális hatást fejtenek ki, ugyanakkor gyengédek a bőrhöz.
  • Az érzékeny bőrre való szappanok alapját különösen enyhe felületaktív anyagok képezik.
  • A tápláló olajok magasabb arányának köszönhetően a krémszappanok bársonyos érzetet és extra hidratálást biztosítanak a bőrnek.

Érintés nélküli folyékony szappanok

Az automata szappanadagolók érzékelik a kezet, majd a megfelelő mennyiségű szappant juttatják a bőrre. Használatuk így még kényelmesebb és biztonságosabb, mivel segítségükkel elkerülhető az érintkezés az adagolófelülettel.

Folyékony szappan utántöltő

A folyékony szappan környezetbarátabb, ha újrahasznosítható szappanadagolót használsz, és a folyékony szappant utántöltőben vásárolod. Ha pumpás adagolót választasz, a strapabíró műanyagok tartósak, így többször is újratöltheted őket. A folyékony szappan azért is környezetkímélő, mert használatával kevesebb vizet fogyaszthatsz: mivel a tisztító anyag már eleve tartalmaz vizet, viszonylag kevés folyadékra van szükség a tisztító hatáshoz.

A szilárd szappan összetevőivel ellentétben a folyékony változat nem képez olyan réteget, amely leülepedik a mosdókagylókra és a fürdőkádakra. Ezért a kádat és a mosdókagylót könnyebb lesz takarítanod, ha folyékony szappant vásárolsz.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár