• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az arcbőr mellett a kezek vannak leginkább kitéve az időjárás és a mindennapi élet viszontagságainak. Jól tudjuk, hogy a kézmosás személyes higiéniánk és a fertőzésekkel szembeni harcunk egyik legfontosabb része, ezért sem mindegy, mivel mossuk, ápoljuk a kéz bőrét.

Szappan a tiszta és puha bőrért

Az EcoFamily választékában megtalálod a kézmosás elengedhetetlen kellékei mellett a kifejezetten fürdésre, arctisztításra kifejlesztett termékeket, illetve a folyékony szappanok, krémszappanok, kézfertőtlenítők széles választékát is.

Szilárd szappanok természetes anyagokból

A Bomb cosmetics és a Himalaya termékek főként természetes vajak és tiszta illóolajok felhasználásával készülnek, melyek nedvességgel látják el a bőrt. Gazdaságosak és hosszan tartó ápoltságot biztosítanak.

Krémszappanok a puhaságért

A krémszappanok az extra növényi olajoknak és egyéb ápoló adalékanyagoknak köszönhetően hatékonyan hidratálják, és gyengéden ápolják a kezeinket. A Dove, a Nivea és a Baba szappan pótolja a nedvességet, kellemes illatával pedig kényeztetik érzékeinket.

Folyékony szappan a kényelemért

A folyékony szappanok felületaktív anyagokból és vízből állnak, tisztító hatásuk kiváló, mégis kíméletesek a bőrhöz. Az pumpás kiszerelés higiénikus és gazdaságos adagolást biztosít, míg az utántöltős változatok lényegesen kevesebb hulladékot termelnek.

Kézfertőtlenítők a biztonságért

A kórokozók egy része a kezeken keresztül jut a szembe, az orrba vagy a száj nyálkahártyájára. A rendszeres kézmosás ezért is elengedhetetlen. Előfordul, hogy nagyobb veszélynek vagyunk kitéve fertőzések szempontjából, ilyenkor érdemes az EcoFamily kézfertőtlenítő termékeihez fordulnunk, melyek segítenek eltávolítani a baktériumokat a kéz felületéről. Ha pedig extra védelemre van szükségünk, a Sanytol kézfertőtlenítő szappan még a kéz kiszáradását is megakadályozza.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár