• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A napi kétszeri fogmosás és fogköztisztítás mellett szájöblögetéssel is sokat tehetünk szájhigiéniánkért. A szájvíz védelmet nyújt fogszuvasodás, ínygyulladás és lepedékképződés ellen, emellett kellemes leheletet biztosít. Összegyűjtöttünk néhány szempontot, ami alapján érdemes válogatni, amikor a számodra optimális szájfertőtlenítőt keresed.

Az antibakteriális szájvíz ismérvei

Ezek a készítmények képesek fellazítani a különböző lerakódásokat, így használatukkal megelőzhetőek az ínybetegségek. A lepedékben található baktériumok a fogközökben rakódnak le, amelyek egy része még megfelelő fogköztisztítás esetén is csak nehezen eltávolítható, viszont megfelelő antibakteriális szájöblögetéssel megszabadulhatunk tőlük.

Listerine szájvíz

A piac egyik kiemelkedő termékcsaládjával a Listerine büszkélkedhet, hatása klinikailag bizonyított. Eredményesen veszi fel a harcot a fogszuvasodás ellen, mivel még a nehezen tisztítható helyeken, az ínyen és a nyelven is hatékonyan pusztítja el a káros baktériumokat. Az EcoFamily választékában megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb Listerine készítményt.

Melyik a legjobb szájvíz?

A számunkra tökéletes termék panaszainktól és ízlésünktől függ. Érzékeny fogakra például próbáld ki a Sensodyne alkoholmentes szájvizét, de a Signal is gyárt már csupa természetes összetevőből álló kókuszos és aktív szenes öblögetőt. A gyerekek számára a szintén alkohol nélküli Colgate készítményt ajánljuk, melynek használatával sokat tehetünk a kicsik fogainak egészségéért. Böngéssz gyermek szájápolási termékeink között, ahol megtalálhatod a legjobb, speciálisan számukra kifejlesztett fogkrémeket és fogkeféket.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár