• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az önbarnító használata jó megoldás lehet, ha napcsókolta bőrszínt szeretnél anélkül, hogy káros UV-sugárzásnak tennéd ki magad. Mikor érdemes előkapni a szekrényből az önbarnító krémet, és hogyan használd ezeket a termékeket? 

 

Mire jó az önbarnító hab? 

Az önbarnító krémek használata különösen akkor javasolt, ha: 

  • szeretnéd magad megkímélni a káros UV-sugárzástól, de ragyogóan bronzos, barna színre vágysz; 
  • időhiányban szenvedsz, és minél gyorsabban szeretnél napbarnított bőrt anélkül, hogy hosszú órákat kellene a napon töltened; 
  • egyenletes barnaságot szeretnél elérni, hiszen az önbarnítók, például a Dove önbarnító hab segítségével könnyebb elkerülni a napégést, illetve a szabálytalan barnulást, mivel te magad irányíthatod az alkalmazás módját és a barnaság intenzitását. 

 

Hogy kell felvinni az önbarnító spray-t, habot és krémet? 

  • A bőr felkészítése nagyon fontos az önbarnító alkalmazása előtt. Győződj meg róla, hogy a bőröd tiszta és száraz legyen, és lehetőleg ne alkalmazz testápolót vagy hidratálót közvetlenül az önbarnító előtt, mivel ez akadályozhatja az egyenletes eloszlást. Célszerű viszont leradírozni előtte a bőrödet, hogy eltávolítsd az elhalt bőrsejteket. 
  • A felvitel során ajánlott kesztyűt használni, hogy megvédd a kezeidet a festéktől. Ügyelj arra, hogy ne használj túl sok terméket, különösen az ízületek, könyökök, térdhajlatok és bokák területén, mivel ezek a részek hajlamosabbak a sötétebb elszíneződésre. 
  • Hagyd teljesen megszáradni a Lirene önbarnítót vagy bármelyik színező testápolót mielőtt felöltöznél, vagy mielőtt lefeküdnél, mivel ezek az anyagok nyomot hagyhatnak a textíliákon. 

 

Önbarnítós testápoló, barnító krém tartóssága 

Az önbarnító arcra és testre egyaránt használható, de az eredmény nagyjából 2-3 nap múlva halványodni kezd, és általában egy hét után teljesen eltűnik. Ám ha bevetsz néhány trükköt, a hatást kicsit tovább is fenntarthatod. 

  • Felvitel és a hatóidő letelte után, valamint minden zuhanyzást követően használj hidratáló testápoló krémet
  • A zuhanyzáshoz vagy fürdéshez is inkább langyos, mint forró vizet válassz.  
  • Az önbarnító testápoló és barnító olaj felvitele utáni napokban tartózkodj a hámlasztástól és a bőrradírok használatától, és csak a következő alkalom előtt használd ezeket a termékeket. 

 

A legjobb önbarnító termékek az ecofamily-től 

Szoláriumkrémek, Ziaja kakaóvajas barnulást gyorsító spray vagy Garnier önbarnító hab? Nézelődj kedvedre széles választékunkban webáruházunkban vagy üzleteinkben, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az ecofamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár