• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A fényvédő arckrém hidratálja és ápolja a bőrt, miközben védelmet nyújt az UV-sugárzás káros hatásai ellen is, amelyek ráncokat, pigmentfoltokat és bőrrákot is okozhatnak. Miért nem csak nyáron kell odafigyelni a fényvédelemre, és melyik a legjobb fényvédő arcra?

A fényvédő arckrém egész évben fontos!

A fényvédő arckrém nemcsak nyáron, hanem egész évben hasznos, hiszen az UV-sugárzás télen és borús időben is jelen van, és bizony az ablaküveg sem nyújt teljes védelmet. Ezért ne hagyd ki az arcápolási rutinodból télen sem az arckrémet fényvédővel vagy a színezett fényvédőt, hogy megőrizd arcod fiatalos, ránctalan puhaságát és frissességét.

Ha a bőröd túl sok faggyút termel, keress olajmentes, mattító hatású fényvédőt zsíros bőrre, ha viszont száraz a bőröd, válassz olyan hidratáló hatású terméket, amely segít megőrizni a bőr hidratáltságát és simaságát.

Melyik a legjobb fényvédő arcra?

A legjobb fényvédős arckrém az, amelyik megfelel a bőrtípusodnak és az elvárásaidnak. A napvédő krém kiválasztásakor fontos figyelembe venni a fényvédő faktort, az állagot, a hidratáló hatást, az összetevőket és azok mennyiségét, valamint az alkalmazás módját és gyakoriságát.

Általában javasolt olyan fényvédőt választani, amely legalább SPF 30-as védelmet nyújt az UVB sugarak ellen, valamint UVA védelmet is tartalmaz. Az SPF 50-es fényvédők azoknak ajánlottak, akiknek nagyon világos a bőre, vagy gyakran tartózkodnak a napon hosszabb ideig, például sportolás vagy kirándulás közben.

Fényvédő krém arcra: SPF 50 fényvédő

Az 50 faktoros fényvédő arcra magas szintű védelmet nyújt az UVB sugarak ellen. Az UVB sugarak felelősek a napégésért, de hozzájárulnak a bőrrák kialakulásához is. Az SPF 50 arckrém akár 98%-os védelmet is nyújthat az UVB sugarak ellen, míg az SPF 30-as fényvédő csak 96%-os védelmet biztosít.

Melyik a legjobb fizikai fényvédő arcra?

A fizikai fényvédős arckrém megfelelően védi a bőrt az UV-sugarak káros hatásaitól, ugyanakkor nem okoz irritációt vagy érzékenységet. A fizikai fényvédők általában cink-oxid vagy titán-dioxid alapúak, mivel ezek a hatóanyagok visszaverik az UV-sugarakat.

Napvédő arckrém, naptej arcra az EcoFamily-től

A legjobb fényvédő arckrémet keresed? Fényvédő arcra, napozás utáni termékek, barnító olaj, önbarnító? Nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet! Válogass a barnulást segítő naptejek és napolajok között üzleteinkben vagy webshopunkban, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az EcoFamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár