• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Hogyan dobhatnánk fel arcbőrünket pár perc alatt? Tegyünk fel egy arcmaszkot, és nem csak bőrünk, idegrendszerünk is kisimul. Szánjunk magunkra egy kis extra időt, az EcoFamily arcmaszkjaival, pakolásaival mindig azt adhatjuk a bőrünknek, amire épp szüksége van.

Arcmaszk a tiszta, friss bőrért

Többnyire nem jutunk el olyan sűrűn kozmetikusunkhoz, mint szeretnénk. Ilyenkor érdemes előkapni a tisztító arcmaszkokat, hogy a mindennapi szennyeződéseket alaposan eltávolíthassuk az arcbőrről. Az aktív szenet tartalmazó arcmaszk megtisztítja az eltömődött pórusokat, eltávolítja a felesleges faggyút és mattítják a bőrt.

Bőrfeszesítés a természet erejével

Minősített natúrkozmetikumaink igazi csodaszerek: a gyümölcsök legjavát vetik be az öregedés jelei ellen, hogy ápolják, feszesítsék arcbőrünket. Az ilyen arcmaszk tele van vitaminokkal, élettel, természetes finom illata a nyugalom szigetére repít bennünket.

Fátyolmaszk: gyors és egyszerű használat

Az anti-aging maszkok felfrissítenek, ragyogó és feszes arcbőrt varázsolnak nekünk. Segítőik többnyire a Q10 koenzim, a kollagén és a hialuronsav. A fátyolmaszkok antioxidánsokkal építik a bőr struktúráját, és eltüntetik a fáradtság jeleit. Ezekkel a termékekkel még a pigmentfoltokon és a kis ráncoskákon is halványíthatunk.

Arcpakolás: az extra gondoskodás

Hogyan kényeztethetnénk magunkat egy fárasztó nap után? Az arcpakolás mindig jó ötlet, ha olyasmire vágyunk, ami feltölt bennünket és arcbőrünket is. Hatóanyagtartalmuk kimagasló, az EcoFamily kínálatában szereplő pakolások pedig mentesek a parabénektől és a szilikontól is.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár