13 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

13 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Ahogyan más háztartási termékek esetén, úgy a WC-papíroknál is fel lehet sorolni bizonyos kiválasztási szempontokat. Az Ecofamily széles kínálatában pedig válogathatsz is az egyes típusok közül!

A nélkülözhetetlen WC-papír

A WC-papír beszerzése valószínűleg nem ér fel egy autóvásárlás élményével. Hiánya azonban az egyik legkellemetlenebb probléma lehet. Nem véletlenül láttunk rá példát, hogy válságos időkben úgy fogyott, mint a cukor. A WC-papír piacon is többféle alternatíva létezik, olcsó, kényelmes, környezetbarát és különböző méretű kiszerelések egyaránt.

WC-papír kiszerelések

Általánosságban azt lehetne mondani, hogy minél nagyobb a WC-papír, annál jobb. Érdemes egyben, nagy kiszerelésben beszerezni. A rétegek száma mellett tényező lehet az illat, illetve természetesen az adott termék ára. Az Ecofamily webáruházában akár három rétegű, tizenhat tekercses toalettpapírt is találhatsz.

WC-papír teszt

Joggal merül fel a kérdés, hogyan tegyünk különbséget a termékek között. Amennyiben egyszerűen csak egy klasszikus, illatmentes toalettpapírral szeretnénk letudni ezt a kötelező feladatot, akkor is jó minőségű, puha, száraz és nedves WC-papír típusokat lehet találni. Webáruházunkban a nagyobb kiszerelések is kedvező áron elérhetőek.