• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A különféle papírtörlők egy konyhából sem hiányozhatnak. Egyszerű, de nagyszerű eszköz takarításhoz és egyéb konyhai feladatok ellátásához. Nézz körül az EcoFamily széles kínálatában, és válaszd ki a legjobb nedvszívó-képességű termékeket!

Papírtörlő fajtái

A papírtörlőket általában felhasználási területük szerint különböztetjük meg. A konyhai (háztartási) törlők mellett léteznek speciális, ipari célú termékek is. Ami a ház körüli alkalmazását illeti, talán nem is gondolnánk, milyen széles a választék. Ma már tartós, biológiailag lebomló törlőt is vásárolhatunk.

Mi mindenre jó a papírtörlő?

Valószínűleg mindenki tisztában van a papírtörlő általános konyhai felhasználásái módjaival, azt viszont kevesen gondolnák, hogy ablaktisztításhoz, vízköves felületek törléséhez, a makacs ételmaradékok eltüntetéséhez, vagy épp helyettesítő eszközként is tökéletesen funkcionál. Például ha nincs kéznél papírzsebkendő, vagy szalvéta híján be szeretnénk csomagolni valamit.

Konyhai papírtörlő

Az EcoFamily kínálatában a legjobb márkák speciális termékei közül lehet válogatni. Prémium minőségű, akár háromrétegű, rendkívüli nedvszívó-képességű papírtörlők kaphatók 1, 2 vagy akár 4 csomagos kiszerelésben. Tökéletes tisztítótársak, amelyek nem hagynak nyomot a felületen, legyen szó konyhapultról, bútorokról, vagy edényekről. Bizonyos termékeink pedig akár kézzel moshatók, vagyis többször felhasználhatók.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár