• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az illatgyöngyök segítik az intenzív parfümillat megteremtését a ruhákon. Használatuk és tárolásuk egyszerű. A mosáshoz és mosógépbe is alkalmas illatgyöngyök közül pedig bőven lehet válogatni. Nézz körül az Ecofamily kínálatában!

Illatgyöngyök használata

Az illatgyöngyök használata az öblítőkhöz hasonlóan típusonként eltérő lehet. Választhatunk az intenzívebb és az inkább visszafogott, konzervatív fajták közül egyaránt. Egyszerűen helyezzük el a mosógép dobjába és rövid idővel utána már élvezhetjük is a ruhákon elragadó illatot.

Illatgyöngyök fajtái

Az illatgyöngyöket illetően többféle fajta közül lehet válogatni. Webáruházunkban is megtalálhatod a számodra ideális illatot nyújtó terméket. Egyes típusok egymással is kiegészíthetőek, sőt kifejezetten csábítóak, míg mások külön-külön is jó alternatívát jelentenek.

Illatgyöngyök mosáshoz és mosógépbe

A mosáshoz és mosógépbe tervezett illatfokozó parfümgyöngyök használatával igazán egyedi, mesés illatokra tehetünk szert. Mosás közben átjárják a ruhákat, így azok mosásról mosásra őrzik meg frissességüket. Szekrényben tárolva akár három hónapig is elállnak úgy, hogy kellemes illatúak maradnak. A kényeztető élményt pedig különböző összetételű illatgyöngyök biztosítják.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár