• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Az öblítők a mosószerek legjobb cimborái, mivel a tisztaságot remekül kiegészítik finom illatokkal és káprázatos puhasággal. Egy frissen mosott ruhadarabot magunkra kapni, beburkolózni a tiszta ágyneműbe mindig pompás élvezet. A kellemes illat azonban sokszor rövid idő után elillan, sőt, sportruházat, fekete textíliák és a törölközők esetében olykor kifejezetten dohos szagot érezhetünk még mosás után is. Ilyen esetekben érdemes előkapni a mosóparfümöket, amelyek hosszan tartó frissességet biztosítanak a textíliáknak, és semlegesítik a nem kívánt szagokat.

Az öblítők szerepe és feladata

Az öblítőszerek biztosítják, hogy ruháink, egyéb textíliáink puhák és gyűrődésmentesek maradjanak. Segítik továbbá csökkenteni a szálak közötti súrlódást, ami kevesebb elektrosztatikus tapadást eredményez, nem is beszélve a sokféle illatról, amelyek között biztosan megtalálhatjuk a kedvencünket.

Az öblítő kationos, pozitív töltésű vegyületeket tartalmaz, amelyek kötődnek a negatív töltésű textíliákhoz. Ennek eredményeképpen a frissen mosott ruha nem vetemedik meg a levegőn szárításkor, és puha marad. A vasalás is könnyebbé válik, és mivel az öblítőszer minden egyes anyagszálat kisimít, némileg lassul a ruhák kopása és fakulása is.

Milyen a jó öblítő?

Allergiával küzdő és érzékeny bőrűek számára számos márka kifejlesztett már kímélő termékeket, amelyek nem tartalmaznak illatanyagokat, parfümöket, színezékeket, hogy így védjenek a bőrirritáció ellen. A babaruhákat is érdemes olyan a hipoallergén szerekkel lágyítani, mint amilyen a Lenor Sensitive textilöblítője vagy a Coccolino Sensitive öblítőkoncentrátum, hogy megkíméljük a kisbabák érzékeny bőrét.

Az EcoFamily kínálatában számos vegán, növényi összetevőkből készült, öko öblítőt is találhatsz, amelyek felületaktív anyagai biológiailag könnyen lebomlanak, nem terhelve a környezetet.

Mosóparfüm vs öblítő

A mosóparfümök csak természetes anyagokat tartalmaznak, már egész kicsi mennyiség is elég, hogy kellemes, intenzív illatuk érvényesüljön a textílián. Az eredmény környezetkímélő, gazdaságos és tartós. Érzékeny bőrűeknek, kisbabáknak, allergiásoknak a legjobb választás, ha biológiailag ellenőrzött terméket szeretnénk a mosógépünkbe csepegtetni.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár