• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Hogyan tarthatod karban világos ruhadarabjaidat, hogy sokáig megőrizzék ragyogó színűket? Mire ügyelj a tisztítás során, és hogyan válaszd ki a megfelelő terméket a mosáshoz? Mosókapszula fehér ruhákhoz a legismertebb márkákkal az ecofamily-től! 

 

Ezekre ügyelj a fehér ruha mosása során 

Hogyan tudod megóvni ruháid ragyogó fehér színét? 

  • Először is gondosan válogasd szét a szennyest, így megakadályozhatod, hogy a fehér ruháidat rózsaszínné változtassa például egy elkallódott piros alsónemű. Ha együtt mosod a különböző árnyalatú ruháidat, az ráadásul tompíthatja az egyes darabok ragyogó hófehér színét is. 
  • Bár sokszor magas hőfokot ajánlanak a fehér ruhákhoz, a balesetek elkerülése érdekében ellenőrizd a fehér ruhákon található címkét. A gyapjút és a selymet például hideg vízben kell mosni. 
  • Olyan mosószereket válassz, amelyeket speciálisan fehér ruhákhoz fejlesztettek ki. Ezek a termékek többnyire optikai fehérítőket tartalmaznak, amelyek már 30 °C-on is hatékonyan segítik a ragyogó fehérség megőrzését. 

 

Érdemes például kipróbálnod a Persil Discs mosókapszulát fehér és világos ruhadarabokhoz, amely négy kamrás változatban hatékonyan tisztít és ragyogó fehérséget biztosít ruháid számára. Ha érzékeny a bőröd, nálunk Persil Sensitive mosószert is vásárolhatsz. 

 

Ariel mosókapszula fehér ruhákhoz 

A mosókapszulák megkönnyítik a mosást, hiszen nem kell méregetni a szükséges mennyiséget a mosóporból, csak egyszerűen bedobsz egy kapszulát a gépbe a ruhákkal, és már indíthatod is a programot. Az Ariel fehér ruhákhoz remek választást jelent, mivel nemcsak eltünteti a foltokat, de egyben ragyogóvá is varázsolja a ruhákat, ráadásul alacsonyabb hőfokú mosásnál is kiválóan működik. 

 

Mosókapszula fehér ruhákhoz: tippek a maximális tisztító hatásért 

  • Kezeld a foltokat előzetesen folttisztítóval, hogy makulátlanul tiszta ruhákat kapj a mosási folyamat végén. 
  • Időnként érdemes lefuttatni az üres mosógépen egy magas hőmérsékletű programot egy kis ecettel, vagy mosógéptisztítóval tisztítómosást végezni. Ez segít eltávolítani a lerakódásokat és a szagokat a gépből. 
  • Ne tömd  túl a mosógépet, mert a ruhák hatékony tisztításához elegendő helyre van szükség a mosószer, az öblítő és a víz számára. 

 

Ecofamily mosókapszula kedvező áron 

Mosókapszula fehér ruhákhoz gyorsan és egyszerűen? Az ecofamily kínálatában könnyen megtalálhatod a kedvenc termékeidet. Nézelődj kedvedre széles választékunkban webáruházunkban vagy üzleteinkben, de ne feledkezz meg egyéb kedvenc háztartási termékeidről sem, hiszen az ecofamily-nél mindent jó áron szerezhetsz be! 

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár