K2r 5in1 mosógéptisztító 2 db

Brand: K2r
EAN: 9000101016529
720 Ft Unit price 360 Ft / darab
Raktáron
101575010101

1 karton = 6 csomag

+1 karton kosárba helyezése

0.1848 kg / 0.001 m3

K2r Mosógéptisztító - 2 tasak Hatékony megoldás, amely meghosszabbíthatja a mosógépe élettartamát. A tasakban található formula tisztítja, frissíti és védi a mosógépe létfontosságú alkatrészeit. Eltávolítja a vízkő- és egyéb mosásból származó lerakódásokat már az első használat után. 5 előny egy tasakban: 1) Higiénikus Tisztaság mosógépe számára 2) Eltávolítja a mosásból származó lerakódásokat 3) Vízkőtlenít 4) Megszünteti a kellemetlen szagokat 5) Friss illatot kölcsönöz a mosógépnek Használata: Öntse az üres dobba a tasak tartalmát. Elöltöltős mosógép esetén: indítson el egy 60°C-os programot üres mosódobbal. Felültöltős mosógép esetén: állítsa be a legmagasabb vízhőrmérsékletet és maximális vízmennyiséget használva indítsa el a leghosszabb mosóprogramot üres mosódobbal. Három havonta vagy 40 mosásonként használjon egy tasakot.

Elkészítés és felhasználás

Használati utasítás Öntse az üres dobba a tasak tartalmát. Elöltöltős mosógép esetén: indítson el egy 60°C-os programot üres mosódobbal. Felültöltős mosógép: Állítsa be a legmagasabb vízhőmérsékletet és maximális vízmennyiséget használva indítsa el a leghosszabb mosó programot üres mosódobbal. Három havonta vagy 40 mosásonként használjon egy tasakot.

Termékjellemzők

Összetevők:
<5% nemionos felületaktív anyagok, Illatanyagok
Tárolás:

Hűvös, száraz helyen tárolja. Minőségét megőrzi a gyártástól (lsd a csomagoláson) számított 3 évig.

Vevőszolgálat:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.:+36 1 372 5555, E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu

Csomagolási típus:

Doboz

Jellemzők:

Két tisztításra elegendő,
Tisztít,
Vizkőtlenit,
Illatosít

Biztonsági figyelmeztetés:

Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket. Mosógéptisztító. Figyelem. Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű / szemvédő használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Az edény elhelyezése hulladékként: A kiürült csomagolás háztartási hulladékként kezelendő. Felül- és elöltöltős-mosógépekhez használható. Vigyázat: Ne használja zománcozott mosódob esetén. Kövesse a mosógép gyártójának használati útmutatóját.

Forgalmazó cím:

Henkel Magyarország Kft., H-1113 Budapest, Dávid F. u. 6, tel.:+36 1 372 5555 E-mail: henkel.hungary@henkel.com, www.henkel.hu