• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Szeretnél kipróbálni egy természetes mosószert, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket ruháidról, de mégis kíméletes és bőrbarát? Válaszd a mosódiót, amely a gyapjúnál és a selyemnél is tökéletesen beválik!

Mire való a mosódió?

A mosódió, egy természetes és költséghatékony mosószer, amely maximálisan környezet- és bőrbarát.

  • Természetes, vegyszermentes mosószer.
  • 100%-ben öko, mivel teljesen lebomlik.
  • Kíméli a textíliákat.
  • Valódi alternatívát jelent azoknak, akik allergiások a hagyományos mosószerekre.

A mosódió mostanság igazán felkapottá vált, pedig valójában már évszázadok óta ismerik és alkalmazzák. A bogyócskák a Sapindus Mukorossi nevű fa termései, amely a Himalájában és az India és Nepál közötti hegyvidéken őshonos. Mosáshoz, tisztításhoz a mosódió héja használatos, amely egy szappanhoz hasonló hatású szaponin nevű természetes tisztítószert tartalmaz. A héj vízzel érintkezve gyengén habzó, enyhe lúgot képez, amely remek tisztító hatással bír.

Hogyan használd a mosódiót?

Ezzel az organikus mosószerrel közepesen szennyezett ruhákat tisztíthatsz 30-90 fokon. Mivel nem tartalmaz vegyszereket, különösen ajánlott érzékeny bőrűek, kisgyermekek, csecsemők ruháinak mosásához. A mosódió hosszabb ideig megőrzi a színek frissességét, és gyapjúhoz vagy selyemhez is használható.

Folyékony mosódió és egyéb öko mosószerek

A folyékony mosódió segítségével még egyszerűbb a mosás! Az EcoNut mosógél valódi levendulával illatosítja ruháidat, és nem tartalmaz sem SLS-t, sem színezéket vagy mesterséges illatanyagot. Kipróbálnál más öko mosószereket is? Az EcoFamily-nél megtalálhatod többek közt a Green Emotion, a Seventh Generation és a Frosch természetes mosószereit is.

Természetes, környezetkímélő mosószerek az EcoFamily-től

Mosószóda, mosódió, bio mosószerek természetes anyagokból? Az EcoFamily-nél mindent megtalálsz, ami a természetbarát mosáshoz és a környezetkímélő háztartáshoz szükséges!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár