22 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

22 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Mindannyiunknak van kedvenc mosópora, amely már bizonyított makacs szennyeződéseknél, mégis folyamatosan újabb és újabb termékek jelennek meg a piacon, amelyeket nem árt olykor kipróbálni. Milyen mosópormárkák és -típusok közül válogathatsz az EcoFamily-nél? Mutatjuk!

Mikor jó választás a mosópor?

Milyen előnyökkel bír a mosópor?

  • Általában kedvezőbb az ára mosásokra vetítve, és tovább is áll el a folyékony vagy a kapszulás mosószerekhez képest.
  • Környezetbarátabb csomagolással rendelkezik.
  • A töltetenként felhasznált por mennyisége szabályozható.
  • Jól használható piszkosabb, erőteljesebben szennyezett textíliáknál, például sportruházatnál.

A por állagú mosószer használata esetén fontos betartani a ruhák címkéjén olvasható ajánlott hőfokot. Többnyire érdemes kerülni a hideg víz használatát, mivel bizonyos mosóporok nehezen oldódnak fel hideg vízben.

A mosóporok típusai

A textíliákat minden mosás előtt szét kell válogatni színek szerint, hogy megőrizd ruháid eredeti árnyalatát. Emellett ügyelj arra is, hogy a megfelelő hőfokon tisztítsd kedvenc darabjaidat, hogy még véletlenül se érjen kellemetlen meglepetés.

  • A fehér és világos ruhákhoz való mosópor fehérítőt is tartalmaz, így jobb, ha nem használod színes anyagokhoz.
  • A color mosóporokat viszont kifejezetten a színes ruhákhoz fejlesztették ki, hogy azok sokáig megtartsák ragyogó árnyalataikat.
  • A gyártók az érzékeny bőrűekre is gondoltak, így hipoallergén, természetes összetevőjű mosóporok közül is válogathatsz.
  • Nagy dobozos mosóport keresel, amely szuper gazdaságos, és sokáig kiszolgál? Válaszd a családi csomagolást 5 vagy akár több kilós kiszerelésben!

Kedvelt mosópormárkák

Az EcoFamily-nél az Ariel mosóporok mellett megtalálhatod a Persil és a Tomi termékeinek széles választékát is különféle kiszerelésben, típusban és illatban. Keresd kedvenc mosópormárkádat webshopunkban vagy üzleteinkben!