• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A mosogatószivacs sokoldalú és hasznos segítőtárs nemcsak a konyhában, hanem a takarítás során egyéb felületek tisztításakor is.

A mosógatószivacs sokoldalúsága

A mosogatószivacsot könnyű kezelhetőség jellemzi. Surolófelülete segítségével kis erőfeszítéssel feloldhatod a lerakódásokat, miközben véded edényeid felületét a karcolásoktól. Amikor a hagyományos mosogatószivacs már nem elegendő, például a csúnyán odaégett lábosoknál, előkaphatod a fémsúrolókat, hogy elvégezzék helyetted a piszkos munkát.

A mosogatószivacsok típusai

Milyen típusú szivacsok közül válogathatsz?

A legnépszerűbb típusok:

  • a puha habból készült mosogatószivacsok;
  • a rozsdamentes acéldrótból készült edénytisztítók;
  • a természetes szivacsok, ilyen például a kender vagy a kókusz szivacs; illetve
  •  a szilikon szivacsok.

Mivel a mosogatás során a szivacs nagy mennyiségű kórokozót szívhat magába, és ráadásul lassan szárad, a baktériumok rövid idő alatt nagymértékben elszaporodhatnak rajta. A mosogatószivacsot érdemes legalább hetente cserélni, de azt sem árt, ha használat után száraz és jól szellőző helyen hagyod megszáradni.

Törlőkendő, a mindentudó

A törlőkendőket bevetheted a mosogatás mellett az egész háztartásban, hiszen rendkívül jó nedvszívók, ráadásul mikroszáltartalmuknak köszönhetően jobb tisztítási eredményt és csíkmentes ragyogást biztosítanak edényeidnek. A kendőket mosógépben és kézzel is megtisztíthatod a szennyeződésektől, hogy hosszabb ideig használhasd őket.

Minden, ami tisztaság és ragyogás az EcoFamily-től

Az EcoFamily kínálatában mindent megtalálsz, ami a foltmentes, higiénikus mosogatáshoz szükséges! Mosogatószerek széles választéka vár, de ne felejtsd el a mosogatószivacsokat sem, hogy tökéletes tisztaságot biztosíts edényeidnek! Keresd kedvenc háztartási termékeidet webshopunkban vagy üzleteinkben!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár