20 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

20 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe

Nem elég a nyári hőség, ami megnehezíti az elalvást, sokszor még a szúnyogok is tönkreteszik éjszakáink nyugalmát. Milyen eszközök állnak rendelkezésre, ha meg akarunk szabadulni a hívatlan látogatóktól? Melyik szúnyogirtót válasszuk zárt légtérben, és melyikkel tudjuk távol tartani a vérszívókat?

Elektromos szúnyogirtó: a hosszú távú megoldások kedvelőinek

Egyre népszerűbbek az elektromos rovarriasztó párologtatók, amelyek hatékonyan és egyszerűen bevethetőek akár 60 éjszakán keresztül is. Még nyitott ablak mellett sem veszítenek teljesítményükből, ráadásul szagmentesen végzik dolgukat, ami az éjszakai alvás zavartalanságához nagyban hozzájárul.

A legjobb szúnyogriasztó spray nyomában

Nemcsak azért fontos távol tartani a szúnyogokat, mert a csípések kellemetlenül viszketnek, hanem azért is, mert ezek a rovarok néha betegségeket hordozhatnak. Szerencsére már kaphatóak olyan szúnyogriasztók is, amelyek természetes illóolajokkal szállnak harcba a szúnyoginvázióval. Az EcoFamily kínálatában pedig megtalálható a kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett izzadásálló permet a Vape termékcsaládtól, amivel négy órán át zavartalanul edzhetünk kültéren.

Utántöltő szúnyogirtó készülékekhez

Az elektromos készülékekbe való lapkák és folyadékok széles kínálatából válogathatunk az EcoFamily-nél, ha meg akarjuk védeni otthonunk csendjét az idegölő zümmögéstől. A szagtalan és eukaliptusz illatú változatban is kapható szerek hatékonyan pusztítják el a hívatlan vérszívókat.