• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

Legtöbbször elég a szappan és a víz, hogy tisztán tartsuk a kezünket, de sokszor - utazás vagy kirándulás alkalmával például - nem áll rendelkezésünkre egyik sem. Ha a családban kitört az influenza, a szokásos kézmosásnál többre van szükség, hogy megakadályozzuk a vírusok terjedését.

Kézfertőtlenítő gél: nem adunk esélyt a vírusoknak

Ilyenkor érdemes körülnézni az EcoFamily webshopjában, ahol ízlésedtől függően számos pumpás és sima flakonos kézfertőtlenítő gél, antibakteriális termék közül válogathatsz illatosított és illatmentes változatban is.

Kézfertőtlenítő gél, ami antibakteriális és vírusölő

A magas alkoholtartalmú kézfertőtlenítőkkel hatékonyan előzhetők meg a fertőzések, mivel baktériumölő, gombaölő és tuberkulocid hatással is bírnak. Az At Hand alkoholos kézfertőtlenítőjét bőrvédővel is ellátták, így még bőrünk kiszáradásától sem kell tartanunk.

Kéztisztító zselék a pihe-puha kezekért

A kéztisztító zselék csökkentik a fertőzés kockázatát, miközben a kezet puhává és kellemes illatúvá varázsolják. Nem ragadnak, nem szükséges leöblíteni őket, kedvező összetételük miatt mégsem allergizálnak.

Fertőtlenítő spray és kendő, mikor úton vagyunk

A kínálatunkban szereplő kézfertőtlenítő spray bőrnyugtató kamilla olajat és E-vitamint is tartalmaz, hatása hosszantartó, friss érzetet hagy maga után. Praktikus kiszerelésének köszönhetően utazáskor is magunkkal vihetjük, használatához nem szükséges vizet használnunk, ahogy a higiénikus kéztörlő kendők esetében sem, melyet a bőr egészségének védelmében aloe verával gazdagítottak.

A kézfertőtlenítő gél használati útmutatója

  • Vigyük fel a száraz kézfejre, és dörzsöljük át vele jól a kézfejeket és a tenyereket.
  • Ne hagyjuk ki hüvelykujjakat, az ujjbegyeket és az ujjak közötti területeket sem.
  • A maximális hatás érdekében tartsuk be a fél perces behatási időt.

Lapozgass kézfertőtlenítőink között, hogy megtaláld a legmegfelelőbb terméket egészséged védelméért!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár