• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A fertőtlenítőszerek nemcsak a szennyeződésektől védenek meg, de a baktériumoktól, a vírusoktól és a gombáktól is. A fertőtlenítő kendőkkel elég átsimítanunk a tisztítandó felületeket, és a kosszal együtt elillanak aggodalmaink is a lehetséges fertőzéseket illetően. Mi mindent tartogat még az EcoFamily kínálata a higiénikus háztartások számára?

Felület fertőtlenítő: a higiénia nagymestere

Mire képes egy bivalyerős fertőtlenítő? Elpusztít minden kórokozót a padlóról, a konyhai munkalapról, a csempékről, a szaniterekről, a mosogatóból, gyakorlatilag mindenhonnan, ahol bevetjük a makulátlan tisztaságért. Szeretnéd, ha az otthonod a rendszeres fertőtlenítéstől nem hypo szagban úszna? Semmi gond, ma már elérhetőek az illatosított fertőtlenítőszerek, amelyek a tisztaság illatával töltik be a lakást.

Fertőtlenítőszerek a konyhában, a wc-ben és a fürdőben

A legtöbb veszély a padlón, a konyhában, a wc-ben és a fürdőszobában leselkedik ránk kórokozók képében. Ezeket a helyiséget extrán tüntessük ki figyelmünkkel a takarítás során, hogy a fertőtlenítő folyadékok kifejthessék áldásos hatásukat. A legjobb eredmény elérése érdekében mindig tartsd be a gyártó által előírt behatási időt.

Vírusölő, alkoholos kézfertőtlenítő gél a biztonságunkért

Olykor egyszerűen lehetetlen elkerülni a kórokozókat, legyen szó nyilvános vécékről, a kutyánkkal való játékról vagy szimplán a tömegközlekedésről. A kézfertőtlenítőkkel minden helyzetre felkészülhetünk, csak legyen a táskánkban mindig egy flakonnal belőlük. Útitársként érdemes tisztítókendőt is magunkkal vinni, ha olyan helyre utazunk, ahol nem garantált a higiénia.

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár