• Delivery Országos kiszállítás, 30.000 Ft felett és egyben 50 kg alatt szállítási díj nélkül!
 
Termékek
Akció
Kedvencek
Kosár

A készételek, pástétomok, konzervek minden éléskamra vésztartalékai lehetnek. Nem kell ugyanakkor vészhelyzetnek lenni ahhoz, hogy az ember gyors és finom megoldásra vágyjon. Nézz körül az EcoFamily széles kínálatában és, ha bespájzolnál, válassz készételeink közül!

Készétel, pástétom, konzerv fogyasztása

Nem állítjuk, hogy minden egyes nap, minden egyes étkezése során készételt kell fogyasztani, hiszen az egészségünk is a változatos táplálkozást fogja meghálálni. Egy elfoglalt felnőtt életében azonban sokszor fordulhat elő, hogy nincs idő összedobni valamit és az állandó ételrendelés pedig egyáltalán nem kíméli a pénztárcát, tehát bármikor jól jön egy kis tartalék.

A hasznos útitárs

A különböző készételek hosszabb utazások, pédául nyaralások alkalmával is nagyon jó szolgálatot tehetnek. Gondoljunk csak bele, egy akár országokon átívelő kirándulás során milyen helyzetekben találhatjuk magunkat. Lehetséges, hogy épp egy félreeső helyen állunk meg pihenni, amikor már elfogyott az utolsó szendvics is és nincs a közelben benzinkút, üzlet, nemhogy étterem. Egy konzervet vagy pástétomot pedig bármikor elővehetünk, egyfajta életmentőként.

Készétel, pástétom, konzerv rendelése

Tárazz be néhány üveggel! Ha otthon vagy, ha máshol, két perc alatt megmelegítheted és kész is a finom ebéd, vagy vacsora. Kínálatunkban akár adalék, tartósítószer, tejtermék és hozzáadott cukor nélkül is vásárolhatsz készételt. Az egyes élelmiszerek tápértékéről, jellemzőiről pedig részletes leírást olvashatsz a termékek oldalán. Egyes termékek praktikus kiszerelése pedig lehetővé teszi saláták, tészták, pizzák vagy köretek színesítését is!

Még üres a kosarad!

Úgy tűnik, még nem adtál semmit a kosaradhoz.

Termékek
Kedvencek
Belépés
Kosár